Game Centar KLAN – popusti za VIP kupce

Budi deo KLANA!

Game Centar KLAN je klub registrovanih kupaca koji Vam omogućava da ostvarite pravo na dodatne popuste i posebne uslove pri kupovini u prodavnici i na sajtu GameCentar.rs

Kartica Game Centar klana
Kartica Game Centar klana

OPŠTE INFORMACIJE I USLOVI KORIŠĆENJA

 

1. Član Game Centar KLAN-a može postati svako lice koje ostvari jednokratnu kupovinu u iznosu većem od 1.000 dinara, u maloprodajnom objektu Game Centar ili preko našeg webshopa i ostavi na raspolaganje nekoliko kontakt informacija. Članstvo u klubu je dobrovoljno i besplatno.

2. Svojim pristupanjem KLAN-u, registrovani kupac ostvaruje pravo da koristi nagradne popuste pri kupovini, da bude obavešten o svim trenutnim akcijama i promocijama kao i da koristi pogodnosti pri kupovini i korišćenju naših usluga.

3. Svaki registrovani kupac počinje da ostvaruje popuste prilikom kupovine kada zbir njegovih računa pređe 10.000 din. (nije vremenski ograničeno). Vremenom, kako broj kupovina raste – ujedno raste i Vaš status u KLAN-u.

Može da dobije neka od sledećih titula, u zavisnosti od iznosa kupovine koju ste ostvarili u maloprodajnim objektima Game Centar u proteklom periodu:

 

KUPACPOPUST
TitulaZbir računakorišćene igre i opremanove igre i opremakonzole
LEVEL 1010.000 – 30.00010%3%2%
VIP30.000 – 60.00015%5%3%
VETERAN60.000 – 100.00020%7%5%
ELITEpreko 100.00025%10%6%

Napomena: Ovi popusti NE važe za kodove, serijske brojeve, vaučere i proizvode koji su označeni kao akcijski ili su na posebnom popustu u trenutku kupovine.

4. Nakon sticanja određenog statusa, kupac može da pređe u višu kategoriju sa boljim uslovima, ukoliko ostvari promete koji su definisani u tabeli.

5. Ukoliko želite da ostvarite popust i da Vam se kupovina evidentira u našem programu, potrebno je da pokažete Vašu KLAN karticu prodavcu na kasi pre plaćanja. Takođe, popusti važe i za naše kupce preko webshopa (prilikom online kupovine stavite u napomenu da ste deo KLAN-a).

KLAN kartica ne predstavlja sredstvo plaćanja, već dokaz o članstvu u Game Centar KLAN-u i ostvarenim kupovinama.

6. U slučaju da vlasnik kartice promeni lične podatke koje je naveo u pristupnom formularu, dužan je da promenu podataka prijavi u roku od 30 dana od nastale promene, poštom na sedište preduzeća ili elektronskom poštom na e-adresu office@gamecentar.rs

7. Podaci korisnika navedeni u pristupnom formularu se koriste isključivo u svrhu informisanja korisnika o različitim pogodnostima i važećim akcijama u maloprodajnim objektima Game Centar. Lični podaci o korisnicima kartice se u cilju zaštite privatnosti ličnih podataka ne razmenjuju sa drugim korisnicima i trećim licima.

Prednosti učlanjivanja u Game Centar KLAN:

  • Popusti pri kupovini
  • Obaveštenja o promocijama, akcijama, rasprodajama i novitetima na e-mail
  • Nagrade za najbolje i najvernije kupce
  • Vašu karticu mogu koristiti i Vama bliske osobe i sve kupovine sabiraju na vašem profilu