Evo zašto treba da nas pratite na Instagramu Ostavite komentar

Ako nas ne pratite na Instagramu, vreme je da počnete!

Pored objava o opremi, kao i o igrama koje možete naći kod nas, naš profil čine i razne novosti, vesti iz gaming sveta i još mnogo toga. Ovo je 10 razloga zašto biste trebali da nas pratite. @gamecentar / instagram.com/gamecentar

1. Nove igre
Veliki broj gejmera koristi Instagram svakodnevno, ali mali broj njih dođe do tražene informacije. Znajući to, naš profil je tako kreiran da prati izlaske novih igara, uz prateće slike igrice, te se svakodnevno možete informisati o izlasku nove igre. Uvek smo u toku!

2. Giveaway
Znajući kako da obradujemo gejmere, organizujemo razne giveaway-eve, kako bi nagradili naše pratioce opremom. Nikad ne znate, možda baš vas izvučemo!

3. Vraćamo se u prošlost
Gaming industrija je nastala davne 1940.godine i zahvaljujući njenom razvijanju, mi sada igramo razne video igre i imamo veliki izbor platformi na kojima možemo da igramo. Neki od naših postova su posvećeni upravo velikim dostignućima u gaming industriji, koje želimo da podelimo sa svima vama.

4. Naši story nikada nije dosadan!
Zahvaljujući našem timu, nikada nam nije dosadno! Iz tog razloga, snimamo šaljive story-je kako biste i vi bili nasmejani. Mislimo na sve vas!

5. Najbolja oprema za igrače
Trudimo se da svojim gejmerima pružimo najbolju podršku i zato ih obaveštavamo o najkvalitetnijoj opremi koju mogu naći u našoj radnji po pristupačnim cenama.

6. Akcije
Božić, Uskrs, Halloween, Black Friday.. Pratimo sve praznike! Trudimo se da svaki praznik bude obeležen dobrim akcijama i niskim cenama. A nekada samo spustimo cene zbog vas!

7. Brza komunikacija
Naš marketing tim vam je uvek dostupan. Trudimo se da rešimo vaše probleme na što brži i efikasniji način.

8. Slušamo vaše mišljenje
Svakodnevno se pitamo, šta je to što biste vi odabrali. Dajemo vam izbor između igara, opreme i konzola, kako bismo znali šta je to što vas zanima. Vaše mišljenje je bitno!

09. Zanimljivosti
Kod nas nikada nije dosadno! Naši postovi su takođe sačinjeni i od zanimljivosti iz sveta gaminga, koje objavljujemo svakodnevno.

10. Popravljamo konzole
Svakodnevno dobijamo poruke u kojima nam objašnjavate problem koji se javlja kod vaše opreme. Zahvaljujući servis timu, nudimo vam najbolju mogućnost rešavanja problema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *