Čipovanje Playstation 3 konzola
+381 069 759 859

Šta je čipovanje (čemu služi)?

Čipovanje (ili: modovanje, hakovanje, jailbreak, flešovanje, otključavanje, dekodiranje) konzola je modifikacija konzole koja omogućava pokretanje igara i aplikacija koje ste skinuli sa interneta ili ste ih sami napravili kao rezervnu kopiju originalne igre.

Kliknite na link ispod, ako želite malo više informacija šta se dobija čipovanjem PS3 konzola:
Šta dobijamo čipovanjem!?

Servis

Pored prodaje, bavimo se servisiranjem i popravkama svih aktuelnih gaming konzola i opreme. Kod nas možete popraviti Vaš PlayStation ili XBOX koji neće da se uključi, da se zameni pokvaren laser koji ne očitava diskove, mogu da se zamene pečurke na džojsticima i još mnogo toga.

Koje su podržane PS3 konzole?

Možemo da čipujemo apsolutno SVE modele PS3 konzola. Sam metod i način funkcionisanja se mogu razlikovati od modela do modela, ali za svaku konzolu postoji rešenje.

Modeli PS3 konzola

  • za FAT (debele) konzole: SVE (od CECH A pa na dalje)
  • za SLIM konzole: SVE (CECH 2000, 2100, 2500, 3000)
  • za SuperSlim konzole: SVE (CECH 4000)

Napomena: za SuperSlim konzole od 12GB se preporučuje nadogradnja memorije (Hard Disk), jer u fabričkoj verziji jednostavno nemaju dovoljno slobodnog prostora za bilo kakve igre.

Ako želite da proverite fabričku verziju firmwarea vaše PS3 konzole, kliknite na dugme ispod:
MinVerChk provera PS3 softvera

Garancija

Garancija na čipovanje PlayStation 3 konzola je 12 meseci.
Konzola će se nakon završetka procesa nalaziti u potpuno istom stanju kao kada ste je poslali.
Backup (rezervna kopija) softvera Vaše konzole se čuva u našoj bazi tokom 12 meseci. Ukoliko budete imali bilo kakav problem koji nije prouzrokovan Vašom krivicom pokušaćemo da rešimo potpuno besplatno (Vi snosite samo troškove transporta PS3 konzole).
Važno: svaki pokušaj update-a firmware-a konzole ili bilo kakve hardverske modifikacije, pre konsultacije sa nama je strogo zabranjen i automatski dolazi do prekida garancije.
Ukoliko se ispostavi da je softverskog kvara došlo zbog nepažnje korisnika, pogrešnog update-a, ili zbog bilo koje softverske ili hardverske modifikacije, pokušaćemo da ga otklonimo, ali će u tom slučaju garancija prestati da važi za downgrade i korisnik će morati da plati punu cenu servisa.

Otkrijte uzbudljivi svet gaminga. Pozovite odmah!

069 759 859

cene, nedoumice, objašnjenja i sve druge informacije…

Šta mi zapravo radimo?

Game Centar je prodavnica igračkih konzola, igara i prateće igračke opreme. Centrala i prodajno mesto se nalaze u ulici Danila Kiša broj 13 u Novom Sadu. U pitanju je Grbavica, jedan od lepših delova grada, u blizinu su stadion Vojvodine, SPENS, Mercator.

U ponudi imamo najveći izbor korišćenih igara i opreme svih relevantnih gejmerskih brendova. XBOX, Playstation PS3, PS4, PSP, Vita, Nintendo Wii, WiiU i Switch. U okviru naše ponude možete naći proizvode koje nudimo po veoma pristupačnim cenama.

Spremni smo za saradnju!

Dopada Vam se kako radimo? Dopada Vam se naša ideja, način komunikacije ili nešto drugo vezano za Game Centar? Slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za sve oblike saradnje.

Istorija firme

Game Centar je relativno mlada firma. Otvorena je iz čistog entuzijazma i želje da se gaming tržište stabilizuje, da se proširi gaming kultura na ovim prostorima, da se kupcima ponudi nešto na šta nisu navikli, a to je izuzetno viskok kvalitet usluge, dobra ponuda proizvoda kao i veoma konkurentne cene. Firma je osnovana 2015. godine i laganim, ali sigurnim koracima zauzima svoje mesto kao lider u oblasti igračke industrije na našim prostorima.

Odgovornost

Sve što ovde vidite je u svrhu promocije igara i gaminga generalno, tako da su svi korisnici usluga Game Centar usluga dužni da sav pribavljen materijal obrišu sa svojih računara i konzola u roku od 24 časa. Ako vam se materijal dopada, kupite original i pokažite svoju podršku proizvođaču!

Evo šta možemo da Vam ponudimo

Za bilo kakvu pomoć vezano za artikle ili usluge iz naše ponude možete slobodno da nas kontaktirate. Stojimo vam na raspolaganju.

Trudimo se da uvek ponudimo najbolji mogući kvalitet usluge u svakom trenutnku.

Za sve porudžbine čija vrednost prelazi 1.500 din. obezbedili smo potpuno besplatnu isporuku na željenu adresu, na teritoriji cele Srbije.

Mi u Game Centru znamo da je poverenje osnova svakog odnosa i da su naši korisnici glavna karika u lancu poslovnog uspeha.
Podizanje kvaliteta usluge i građenje dugoročnih odnosa sa našim korisnicima kojima smo u potpunosti posvećeni, predstavlja jedan od glavih ciljeva na čijem ostvarenju konstantno radi ceo naš tim.

Od samog početka smo davali svoj maksimum i time postigli zavidnu bazu od preko 10.000 veoma zadovoljnih klijenata.