CALL OF DUTY: Black Ops COLD WAR PS4, PS5 i XBOX prodaja // Super CENA - besplatna dostava za Srbiju Beograd

Prodaja Call of Duty Black Ops Cold War igrice po najboljoj ceni

Igra će ubaciti igrače u sred geopolitičke bitke Hladnog rata početkom 1980ih godina. U napetoj single-player kampanji gde igrači moraju doći lice u lice sa istorijskim figurama i teškim istinama dok se bore širom sveta na poznatim lokacijama kao što su Istočni Berlin, Vijetnam, Turska, sedište Sovjetskog KGB-a i drugim lokacijama.

Set Ascending Direction

4 rezultata

Set Ascending Direction

4 rezultata

Cod Black Ops Cold War će ubaciti igrače u sred geopolitičke bitke Hladnog rata početkom 1980ih godina. Ništa nije onako kako izgleda u napetoj single-player kampanji gde igrači moraju doći lice u lice sa istorijskim figurama i teškim istinama dok se bore širom sveta na poznatim lokacijama kao što su Istočni Berlin, Vijetnam, Turska, sedište Sovjetskog KGB-a i drugim. Kao elitni operativci vi pratite put figure iz senke pod nazivom Persej koji ima misiju da destabilizuje globalni balans sila i da promeni tok istorije. Pored kampanje igrači će imati priliku da ponesu arsenal oružja iz Hladnog rata i u novi multiplayer i zombies mod igranja.

Games 4 all kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji porudžbine preko 2999 din. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.