Briga o korisnicima

Dobro došli u Game Centar korisnički servis

Mi u Game Centru znamo da je poverenje osnova svakog odnosa i da su naši korisnici glavna karika u lancu poslovnog uspeha.
Podizanje kvaliteta usluge i građenje dugoročnih odnosa sa našim korisnicima kojima smo u potpunosti posvećeni, predstavlja jedan od glavih ciljeva na čijem ostvarenju konstantno radi ceo naš tim.
Uvek smo raspoloženi da razgovaramo sa svima kako bismo saznali šta Vam je potrebno i koji je pravi izbor za Vas. Iskreno smo zainteresovani da pružimo prava rešenja i prave odgovore na sva pitanja. Sve što radimo pokušavamo da sagledamo iz ugla naših potencijalnih klijenata jer samo tako možemo konstantno raditi na poboljšanju usluga i unapređenju odnosa. Upravo iz tog razloga se uvek trudimo i želimo da damo više.

Naš posao je da Vi budete zadovoljni proizvodima i uslugama i  koje smo Vam obezbedili.

FAQ – Često postavljana pitanja

Pogledajte odgovore na najčešće postavljana pitanja.

SVI DETALJI OVDE

Dostava paketa na Vašu adresu

Za sve porudžbine čija vrednost prelazi 1.499 din. obezbedili smo potpuno besplatnu isporuku na željenu adresu, na teritoriji cele Srbije.

SVI OSTALI DETALJI OVDE

Načini plaćanja

Pogledajte sve dostupne načine plaćanje, kao i mogućnosti za preuzimanje robe.

SVI DETALJI OVDE

Kako se registrovati

Registracija na sajtu gamecentar.rs je vrlo jednostavna. U ovom uputstvu smo Vam pripremili kratak pregled svih koraka koji Vas očekuju ukoliko ste odlučili da se registrujete.

SVI DETALJI OVDE

Garancija i garantni uslovi

Sve o garantnim uslovima i rokovima za rešavanje garancija.

SVI DETALJI OVDE

Reklamacije

Radi ostvarivanja prava u vezi sa saobraznošću robe i garancijom, potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju, pogledate sve što treba da znate na tu temu.

SVI DETALJI OVDE

Uslovi korišćenja

Opštim uslovima kupovine utvrđuju se uslovi pod kojima se ostvaruje pravo na kupovinu i plaćanje proizvoda i usluga iz ponude Firme Game Centar putem Web shop-a.

SVI DETALJI OVDE

Privatnost i bezbednost

Naš sajt www.gamecentar.rs poštuje Vašu privatnost i posvećen je zaštiti podataka o ličnosti koje nam dostavite. Smatramo da je važno da znate kako se ophodimo sa informacijama o Vama koje nam dostavljate korišćenjem ovog sajta te bismo želeli da Vas upoznamo sa sledećim principima kojima je uređena naša politika privatnosti.

OPŠIRNIJE

Ocene i komentari

Većina nas želi da čuje nečije mišljenje o proizvodu za koji se interesuje. To nam pomaže da se lakše odlučimo za kupovinu. Upravo zbog toga, na našem sajtu smo omogućili pisanje komentara i ocenjivanje svih proizvoda.

OPŠIRNIJE

Prednosti online kupovine

Internet uvodi revoluciju u način na koji obavljamo našu kupovinu. Zbog brojnih prednosti i pogodnosti internet kupovine sve veći broj ljudi ovih dana radije kupuje “online” nego u konvencionalnim prodavnicama.

OPŠIRNIJE

Društvena odgovornost

Prateći svetske trendove razvoja odgovornosti poslovanja, Game Centar stalno unapređuje politiku održivog razvoja i podupire mnoge sponzorsko-donatorske aktivnosti važne za lokalnu zajednicu u kojoj posluje, zbog čega uživamo izvanredan ugled kod domaćih potrošača.

OPŠIRNIJE

Koga da kontaktiram u slučaju da imam neka pitanja?

Za sva pitanja koja imate možete nam se obratiti na sledeće načine:

  • Telefonom na broj 069 759 859 ili 021 30 15 370
  • Email-om na office@gamecentar.rs
  • Lično na našoj adresi Danila Kiša 13 u Novom Sadu