Game Centar računari

rezultati 21-40 od 45

Page
po strani

Prodaja računara, sklapanje konfiguracija po želji, + monitori, grafičke karte - SUPER CENA.

Nudimo usluge sklapanja PC konfiguracija. Odabir kvalitetnih i sigurnih delova je u današnje vreme jako komplikovana odluka, što zbog šarolikih cena, što zbog ogromne ponude kod raličitih firmi. Bitno je i da napomenemo da je za jednu osnovnu konfiguraciju potreban procesor, matična ploča, grafička kartica, hard disk ili SSD, RAM memorija, napajanje i kućište. Velika ponuda coolera i vodenih hlađenja.

Kako izabrati najbolje komponente za PC?

Game Centar računari su poznati po kvalitetnim konfiguracijama koje su u potpunosti prilagođene svakom pojedincu, nastojimo da svim kupcima ponudimo najveći, najbolji i najkvalitetniji izbor svih PC komponenti koje su danas dostupne. Naš sistem je osmišljen vrlo jednostavno, a mi smo tu da vas posavetujemo, uputimo i pokažemo sve raspoložive opcije koje trenutno nudimo za istinski prilagođen kompjuterski sistem (PC Build). Neki od brendova su Cooler Master, Gigabyte, Intel, Kingston, NZXT, ASUS itd.

Prodajemo isključivo nove i kvalitetne komponente poznatih brendova. Game Centar računari su lako nadogradivi u budućnosti, osmišljeni da imaju tih i stabilan rad. Uvek uradimo vrhunski menadžment kablova, koji omogućava nesmetano strujanje vazdua radi boljeg hlađenja, kao i prelep izgled unutrašnjosti kućišta. Svaki kompjuter je testiran pre slanja, 100% ispravan i stabilan.

+ prikaži više - prikaži manje