asus prodaja

ASUS oprema za gejmere / ROG - Republic of Gamers / TUF Gaming - tastature, miševi, slušalice

rezultati 161-180 od 272

po strani

PRODAJA ASUS ROG i TUF TASTATURA, MIŠEVA, PODLOGA I SLUŠALICA / SUPER CENA

ASUS je tajvanska kompanija osnovana pre više od 30 godina. ASUS je strastven prema tehnologiji i vođen inovacijama. Oni vole da kažu o sebi: "Sanjamo, usuđujemo se i trudimo se da stvorimo digitalni život bez napora i radost za sve. Uvek smo u potrazi za neverovatnim idejama i iskustvima i težimo da pružimo neverovatno u svemu što radimo."

Pored raznih segmenata, specijalizovani su za proizvode gaming industrije. Njihovi proizvodi su veoma popularni kod e-sportista. Pored dugotrajnosti većinu proizvoda ovog brenda odlikuje razne inovacije i kvalitetni materijali. ASUS miševi poznati su po izuzetnoj preciznosti, velikoj izdržljivosti i responzivnosti tastera, najčešće programbilnih uz pomoć softvera. Ponosni su na ROG (Republic of Gamers) i TUF Gaming serije proizvoda koje nude fantastičan kvalitet po pristupačnim cenama.

Otkrijte svet inovacija sa ASUS proizvodima

ASUS, svetski lider u proizvodnji visokokvalitetnih kompjuterskih komponenti i periferija, nudi impresivan asortiman proizvoda koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Od vrhunskih gaming periferija iz ROG i TUF serija, preko premium komponenti kao što su grafičke karte i matične ploče, naša stranica vam pruža sve što vam je potrebno za vrhunsko kompjutersko iskustvo.

ASUS Gaming periferije: Neophodan alat svakog igračkog setupa

Za prave gaming entuzijaste, ASUS nudi izuzetno snažan izbor periferija koje će transformisati svaku igračku sesiju u nezaboravno iskustvo. Naš asortiman uključuje:

  • Miševi: Dizajnirani da pruže preciznost i udobnost, ASUS miševi su opremljeni naprednim senzorima i ergonomskim dizajnom.
  • Tastature: Odlikuje ih odzivne mehaničke tipke i prilagodljivo RGB osvetljenje, ASUS tastature su savršen izbor za svakog igrača.
  • Slušalice: Sa kristalno čistim zvukom i impresivnom izolacijom buke, naše slušalice osiguravaju da čujete svaki detalj igre.
  • Podloge za miševe: Prostrane i izrađene od materijala koji omogućava glatko klizanje, ove podloge poboljšavaju performanse vašeg miša.

ASUS ROG Serija: Elitni Gaming Gear

ROG (Republic of Gamers) serija predstavlja vrhunac ASUS gaming tehnologije. Opremljeni najnovijim inovacijama, ROG proizvodi su izbor profesionalaca širom sveta. Ova serija uključuje sve - od gaming laptopova i desktopova, do monitora i mrežne opreme, svi dizajnirani da pruže neprevaziđene gaming performanse.

ASUS TUF Serija: izdržljivost i performanse

ASUS TUF serija je sinonim za izdržljivost. Svaki proizvod iz ove linije je rigorozno testiran da izdrži ekstremne uslove, što ga čini idealnim za igrače koji traže pouzdanost i dugovečnost. TUF gaming laptopovi, matične ploče, i kućišta su izrađeni da izdrže pritisak dugih gaming sesija.

Premium PC komponente za napredne korisnike

ASUS ne samo da nudi periferije, već i vrhunske komponente koje su srce svakog moćnog računara. Naša ponuda uključuje:

  • Grafičke karte: Odlikuje ih najnovija NVIDIA i AMD tehnologija, ASUS grafičke karte pružaju neuporedivu grafiku i fluidnost igre.
  • Matične ploče: Sa podrškom za najnovije procesore i memoriju, ASUS matične ploče su temelj za svaki moćan sistem.
  • Napajanja i kućišta: Kvalitetna i pouzdana, naša napajanja i kućišta osiguravaju da vaš sistem radi glatko i stabilno.

GAME CENTAR je vaš krajnji izvor za sve ASUS proizvode. Bilo da ste hardcore gamer ili entuzijasta tehnologije, nudimo proizvode koji će zadovoljiti vaše sve potrebe i želje. Pregledajte našu bogatu ponudu i otkrijte kako ASUS može unaprediti vaš digitalni život.

Ne propustite priliku da unapredite svoj digitalni svet sa ASUS proizvodima. Posetite našu stranicu danas i izaberite između širokog spektra proizvoda koji su garancija kvaliteta i performansi. Za sve dodatne informacije, naš tim podrške je uvek na raspolaganju da vam pomogne. Dobro došli u budućnost s ASUS-om!

+ prikaži više - prikaži manje