Game Centar 3 vs 3 LAN turnir u Good Game igraonici

Obaveštenje za sve naše članove i ostale zaljubljenike u igru World of Tanks

Ekipa iz Kazna Kru klana sa Game Centar Shopom kao generalnim sponzorom prave WoT turnir u Good Game igraonici u Novom Sadu. Kada: NEDELJA 27.05.2018. u 11h Gde: Igraonica Good Game, ulica Danila Kiša 13, Novi Sad ili klik na ovaj link: GOOGLE MAPA Tip turnira: OFFLINE / 3 vs 3 / Tier 6 Učešće: 1000 din. PO TIMU Krajnji rok za prijavu: 24. maj 2018.

Nagradni fond

 Provided by GAME CENTAR & REDRAGON

         

1. mesto: 3 x Redragon Kala K557 – mehanička tastatura

2. mesto: 3 x Redragon Kumara K552 – mehanička tastatura

3. mesto: 3 x Redragon Bio H801 – slušalice

Pored ovog fantastičnog hardvera, biće malih poklončića i za sve ostale učesnike.

    Piće i promoterke se podrazumevaju :) Powered by:  

 

Sistem takmičenja

Partije se igraju u dve dobijene, polufinale igra u 3 dobijene, a finale u 5 dobijenih partija. Automatski uključuju još dve mape po izboru igrača. Mape:
  1. meč - Cliff
  2. meč - Himmelsdorf
  3. meč - Prokhorovka
 

Prijave

Kako se prijaviti: Poslati mail sa sledećim podacima:
  • ime tima
  • imenima i nadimcima članova
  • broj telefona osobe zadužene za kontakt
Mailovi na koje šaljete: good-game@outlook.com i u CC staviti office@gamecentar.rs Uplata može da ide gotovinom lično u igraonici Good Game ili na žiro račun:
  • Iznos: 1000 din.
  • Žiro račun: 205-9001021090386-93
  • Ime: Nebojša Bućan, Novi Sad
  • Svrha uplate: WOT turnir
Turnir počinje 27. maja u 11 časova, a svi učesnici se pozivaju da se pojave bar 30 min ranije, radi raspoređivanja, ubacivanja svoje opreme i tako dalje. Imajte u vidu da je dozvoljeno doneti svoju opremu (periferije), ali nije dozvoljeno instaliranje svojih drajvera ili sličnih stvari. Na svim mašinama će biti instaliran TeamSpeak, Discord i WoT. Na sajtu http://good-game.rs će biti objavljena tabela sa prijavama, pravilima i dodatnim korisnim informacijama.  

ČEKAMO VAS!

 Game Centar: https://www.facebook.com/gamecentar https://www.instagram.com/gamecentar/ Good Game: http://good-game.rs https://www.facebook.com/good.game.ns/ Kazna Kru klan: http://kaznakru.com/ https://www.facebook.com/kaznakruclan