Watch Dogs: Legion dobio prvu ekspanziju i ažuriranje

Watch Dogs: Legion dobio prvu ekspanziju i ažuriranje
5. maj 2021. 13 pregleda

Watch Dogs: Legion dobio prvu ekspanziju i ažuriranje

Ažuriranje verzije 4.0, koje teži 19-37 gigabajta (u zavisnosti od platforme), donosi čitav niz dodataka. Svi vlasnici igara dobijaju dva nova operativca: DJ-a i First Responder-a. Uvedena je opcija uređenja frizure i izgleda operativca. Sada likovi imaju pet novih veština (automatski plen, regeneracija zdravlja, manje štete od eksplozija i padova, itd.).

Svi oni dobijaju tri nove kooperativne misije: disfunkciju, otapanje i povraćaj, i pet samostalnih zadataka. Postoje još dva nova uređaja za zajedničko igranje. Krajem maja stižu dva nova PvP režima.

Što se tiče vlasnika Season Pass-a, stiglo je prvo proširenje - Swipe right. Ovo je misija za jednog igrača u kojoj DedSec razotkriva zaveru za prodaju antikviteta. Novi razigrani lik je Mina Sidhu, devojčica koja ima vrlo specifičnu sposobnost da kontroliše protivnike i onemogući ih napadom zvanim Mental Blast.

Ako ne dođe do kašnjenja, sledeće proširenje kao deo sezonske propusnice stiže krajem šestog meseca i uključuje priču o Aiden Pearce iz originalnih Watch Dogs-a. Watch Dogs će se potom spojiti sa Assassin’s Creed dolaskom Darcy u osmom mesecu.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.