Ubisoft najavio post-launch detalje za Far Cry 5

Ubisoft najavio post-launch detalje za Far Cry 5
8. mart 2018. 11 pregleda

Ubisoft najavio post-launch detalje za Far Cry 5

Ubisoft je detaljno objavio pregršt post-izdavačkih sadržaja, uključujući tri DLC avanture u Season Pass i besplatne sadržaje za sve sa "Far Cry Arcade" i promocijama uživo koji će se nastaviti nakon izdavanja  Far Cry 5 koji nas očekuje 27. Marta.

Kupci koji kupe Season Pass ili Far Cry 5 Gold Edition će moći da nastave svoje opasne avanture u tri dela na DLC: Sati Tame, Mrtvi Živi Zombiji i Izgubljeni na Marsu. DLC :
  • Hours of Darkness (Sati tame): Igrači će putovati kroz vreme unazad, i to do Vijetnama da bi se borili protiv Viet Cong vojnika i sačuvali svoje saborce.
  • Dead Living Zombies (Mrtvi živi zombiji): Igrači će se udružiti sa prijateljima da bi se borili protiv talasa zombija kroz sedam različitih scenarija proizašlih iz kuhinje b-filmskih režisera.
  • Lost on Mars (Izgubljeni na Marsu): Igrači će napustiti Zemlju kako bi se borili sa marsovcima i sačuvali Zemlju od invazije vanzemaljaca.
  Dodatno, svi vlasnici Far Cry 5 Season Pass koji igraju na konzolama će dobiti sadržaje za igranje za jednog igrača od druge, od kritike toliko hvaljene Far Cry serie, Far Cry® 3 Classic Edicija, koja će biti dostupna vlasnicima sezonske kartice 4 nedelje pre izdavanja, a kao jedinstvena kupovina u leto 2018. PC igrači će dobiti kompletnu verziju Far Cry 3 malo kasnije posle izdavanja Far Cry 5. Svi Far Cry 5 igrači će takođe imati pristup Far Cry Arcadi, editovanje mape će pružiti beskrajne količine besplatnog igranja i mogućnostima kreiranja mape za igrače. Far Cry Arcade će uključivati najbitnije sadržaje iz ranijih Far Cry igara, ali i drugih Ubisoft naslova, ukljućujući sadržaje Assassins Creed IV: Black Flag, Assassins Creed Unity i Watch Dogs, koji će moći da se koriste solo, co-op i PvP iskustva za više igrača. Konaćno, Far Cry 5 će takođe hostovati promocije uživo i nagraditi igrače sa kastomizovanim predmetima uključujući jedinstvena vozila i oružja za kompletiranje različitih izazova dok budu istraživali Zemlju nade (Hope County).

27. mart se bliži PREORDERUJ-te primerak FAR CRY 5 i ostvojite sve benefite:

PS4:

XBOX One:

https://www.youtube.com/watch?v=PPSdMMVj36s&feature=youtu.be
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.