Ne propustite - Ubisoft Forward digitalna konferencije 12. jul u 21h - saznajte sve o najnovijim igrama kompanije Ubisoft.

Francuska kompanija Ubisoft pravi veliku digitalnu konferenciju na kojoj će otkriti sve novitete o svojim budućim projektima, ali i nagrađivati vernu publiku. Sudeći po trailerima, nema sumje da će detaljno biti predstavljena tri buduća najveća projekta kao što su Watch Dogs Legion, Assassins Creed Valhalla, ali i igra koja je ove nedelja imala svoju prvu najavu - Hyper Scape. 

Hyper Scape predstavlja novi free-to-play battle royale. Sudeći po komentarima igra je dosta dobro primljena kod publike. Ukoliko niste videli najavu možete je pogledati u traileru ispod. 

Sudeći po najavama još tri naslova dobiće brojne dodatke i poboljšanja, a to Ghost Recon Breakpoint, Just Dance 2020, kao i The Division 2. Takođe, po svemu sudeći, pratite konferenciju i bićete u prilici da besplatno skinete Watch Dogs 2 na vaš računar, samo ne zaboravite da se logujete na vaš Uplay nalog.

Iako nije potvrđeno, mnogi smatraju da ćemo na ovoj konferenciji po prvi put videti najavu za Far Cry 6.

Podesite alarm na nedelju, 12. jul - 21h, a livestream možete pratiti na brojnim platformama, kao i na ovocijalnom jutub kanulu kompanije na linku ispod.