Tri razloga za uspeh Cyberpunk 2077 igre

Tri razloga za uspeh Cyberpunk 2077 igre
20. oktobar 2020. 34 pregleda

Tri razloga za uspeh Cyberpunk 2077 igre

Cyberpunk 2077 nam donosi nam nešto strano

Cyberpunk 2077 slika 01

Sigurni smo da će Cyberpunk 2077 funkcionisati po postojećim kalupima RPG žanrova i otovrenog sveta. Međutim, Cyberpunk 2077 nije osamnaesti po redu Call of Duty, trinaesta Assassin's Creed igra ili ko zna koji po redu Need for Speed, ako nas razumete. 

Svet Cyberpunka 2077 je mnogima nepoznat u smislu novih i egzotičnih tehnologija, spajanja ljudi i mašina i samog pogleda u budućnost koja nije savršena. Ovakva egzotika koja je većini strana je upravo razlog zbog kojih smatramo da će ova igra biti pravi hit koji će moći da stane rame uz rame sa slavnim franšizama kao što su Blade Runner i Deus Ex.

Od kreatora The Witcher 3 dolazi nam ispunjenje fantazija

Cyberpunk 2077 slika 02

"Ovo je grad snova, a ja sam veliki sanjar" - poručuje V u jednom od trejlera, pokazujući svoj apetit za moć pre nego što iz opakog automobila izvadi moćno oružje, taj trejler nas je naježio.A onda u jednom od sledećih trejlera Kijanu Rivs kaže: "Probudi se, imamo grad da zapalimo" - stvarno moćno!

Verujemo da postoji publika koja se smorila od spašavanja sveta i koja samo želi da iskoristi sve blagodeti dekadentnog društva poput ovog u Night Cityju.

Prilika da uživamo u odličnoj priči CD Project RED-a

Cyberpunk 2077 slika 03

Developeri iz CD Projekt RED-a je do sada pokazala veštinu pripovedanja priča u video igrama. Nema baš mnogo visokobudžetnih primera RPG naslova koji su stekli ogromnu popularnost  a ostali upamćeni po kvalitetnim pričama. The Elder Scrolls V: Skyrim i Diablo 3 su najprodavaniji RPG naslovi u poslednjih deset godina, ali sudeći po samoj priči u ovim igrama kroz režirane animacije, progresije likova i samim tim igračev uticaj na ishod nisu ni blizu onome što je nam je predstavio CD Projekt u igri The Withcer 3.

Cyberpunk 2077 bi trebao biti slojevit materijal za odraslu publiku, prilika za kritiku društva i prikaz distopije. Ovo nije priča o herojstvu, a isto tako nije ni priča o sukobu izmišljenih rasa. CD Projekt RED ima priliku da nam ispriča priču o dehumanizaciji kroz ganjanje besmrtnosti, bez zalaženja u domen fantazije. Raduje nas što je značajan fokus ovog projekta stavljen na narativni aspekt.

REZERVIŠITE VAŠ PRIMERAK IGRE OVDE > CYBERPUNK 2077

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.