Top 5 igara koje izlaze u oktobru

Top 5 igara koje izlaze u oktobru
4. oktobar 2021. 16 pregleda

Top 5 igara koje izlaze u oktobru

5 - FIFA 22

FIFA 22 donosi igru još bliže pravoj stvari sa fundamentalnim promenama u gameplay-u i inovacijama u svakom modu igranja. Ponašanje golmana, nova fizika lopte, eksplozivni sprintevi najbržih igrača, nove taktike napada kojima odlučujete kako vaš tim igra su samo neka od unapređenja. Tu su i mod karijere, Volta fudbal, FIFA Ultimate Team sa FUT Heroes legendarnim igračima kao i Pro Clubs u kome formirate svoj tim i taktiku.

4 - FAR CRY 6

PREORDER – Far Cry 6 izlazi 07.10.2021. godine.

Dobrodošli u Jaru, fiktivno tropsko ostrvo zamrznuto u vremenu! Yaru drži orkutni diktator Anton Castillo sa svojim 13-godišnjim sinom Diegom, a njihove uloge tumače dobro poznati likovi iz Hollywood-a - Giancarlo Esposito (Breaking Bad) i Anthony Gonzales (Coco). Nalazite se u ulozi Danija Rojasa, lokalca koji se priključio modernoj gerili sa jasnim ciljem da stanu tiraninu cipelom za vrat. Istražite sa svih strana glavni grad Esperanza, a očekuje vas pregršt zanimljivih likova.

3 - BACK 4 BLOOD

PREORDER – Back 4 Blood izlazi 12.10.2021. godine.

Back 4 Blood je kooperativni FPS stvaralaca hvaljene franšize Left 4 Dead. Doživite intenzivnu narativnu kampanju sa 4 igrača, takmičarski multiplayer kao čovek ili Ridden i doživite frenetično igranje koje vas održava u akciji. Izaberite između 8 prilagodljivih sredstava za čišćenje, jednog od imunoloških preživelih, i niza smrtonosnih oružja i predmeta. Strategizujte protiv neprestano evoluirajućeg neprijatelja usmerenog na vaše potpuno uništenje. Igrajte sa ili protiv prijatelja u PVP-u.

2- NHL 22

PREORDER – NHL 22 izlazi 15.10.2021. godine.

Pokrenut Frostbite-om, NHL 22 dobija tretman super zvezde. Po prvi put ikada, doživite EA SPORTS NHL na jednoj od najmoćnijih mašina u industriji koja donosi vizuelne detalje bez premca. Superstar X-Factors vam omogućava da osetite karakter i snagu NHL superzvezda sa potpuno novim sistemom sposobnosti koji otključava jedinstvene veštine najelitnijih igrača lige. Takođe, Superstar X-Factors donosi nove strategije u svakom režimu igre.

1 - Riders Republic

PREORDER – Riders Republic izlazi 28.10.2021. godine.

Ljubitelji snežnih sportova ne smeju da propuste novi projekat Ubisofta! Uskočite u masovno društveno igralište i proživite vozačku fantaziju dok slobodno lutate ogromnim i živahnim otvorenim svetom. Kanjon Brajs, Dolina Josemiti, Mamutska planina i mnoge druge lokacije čekaju na vaše divljanje! Zaigrajte sami ili protiv svojih prijatelja u neverovatnim muliplayer modovima. Takođe, na raspolaganju je i mogučnost oblikovanja i kreiranja sopstevnog vozača sa opremom koja prati vaš napredak i definiše svaki aspekt vašeg avatara. Bilo da volite snoubord, skije, želite da budete čovek ptica ili da vozite bajs - Riders republika je spremna na sve. 60FPS i preko 50 igrača na jednom ekranu? Koliko dobro to zvuči? Pridruži se ludilu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.