TOP 5 Igara koje izlaze u JULU

TOP 5 Igara koje izlaze u JULU
22. jun 2021. 19 pregleda

TOP 5 Igara koje izlaze u JULU

5 - Neo - The World Ends With You

Dugo očekivani nastavak prati protagonistu Rindu, koja istražuje srce Tokija i otkriva misterioznu igru života i smrti. Igra kombinuje prelepu anime grafiku i uzbudljivu, brzu akcionu borbu sa jednostavnim kontrolama. Na vašem putu prate vas i brojni prijatelji tako da ćete se retko boriti sami protiv protivnika, a temeljna saradnja je presudna za uspeh u ovoj igri.

4 - Observer - System Redux - Day One Edition

Igra je smeštena u Krakov 2084. godine koji je pogođen digitalnom kugom - Nanophage, koja odnosi brojne živote, započinje rat i podstiče korišćenje opijata! Nalazite se u ulozi Danijela Lazarskog, detektiva u potrazi za nestalim sinom u ovom cyberpunkolikom gradu. Psihološki horor u prvom licu sa neverovatno dinamičnom atmosferom koja će igrače konstantno držati na samoj ivici stolice.  Sa 4K i 60 FPS i ray-tracing tehnologijom doživećete neverovatno iskustvo. Naš detektiv u rukama ima spravu koja se zove Dream Eater koja služi da uđete u čipove mozgova drugih ljudi uz pomoć čega otkrivate tragove ka otuđenim sinom.

3 - F1 2021 - Formula 1 2021

F1 2021 je zvanična video igra šampionata Formule 1. Uživajte u novim elementima kao što je priča pod nazivom "Braking point", mod karijere za dva igrača, budite i na samoj startnoj liniji u modu "Real Season Start". 

2 - Monster Hunter Stories 2 - Wings of Ruin

Imate posebnu vezu sa čudovištima - da li će ta veza doneti nadu ili uništenje? Nova avanturu smeštena u Monster Hunter svet. Postanite jahač i ostvarite veze sa prijateljskim čudovištima i krenite putem epske priče. Glavni protagonista je unuk legendarnog jahača Red-a, a priča započinje sudbonosnim susretom sa Enom, viverovskom devojčicom kojoj je povereno jaje iz kojeg može da se izglegne legendarni Rathalos koji bi mogao da napravi pustoš.

1 - Legend of Zelda - Skyward Sword HD

Zakorači u najstariju Zelda priču! Saznaj sve o Master Sword-u, maču koji zarobljava tamu. Povratak ovog kultnog klasika krasi kompletna optimizacija za Nintendo SWITCH konzole, tečnije i lakše kontrole, kao i HD grafika. Naš heroj LINK putuje u svet nad oblacima sa neobičnim i nepoznatim dubinama, sa ciljem a spasi drugaricu iz detinjstva - princezu Zeldu. Uz pomoć mača i štita, sudara se sa nezgodnim i moćnim protivnicima praćenim izazovnim zagonetkama. Tvoj džojkon - tvoje oružje! Zamahni desnim džojstikom i Link će zamahnuti mačem, dok levi kontroler prati pokrete štita. Naravno, džojkonima ćete kontrolisati i druga oružja i đakonije. Naravno, igru možete igrati i na Nintendo SWITCH Lite konzolama.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.