TOP 5 Igara koje izlaze u JUNU

TOP 5 Igara koje izlaze u JUNU
31. maj 2021. 22 pregleda

TOP 5 Igara koje izlaze u JUNU

5 - Sniper Ghost Warrior: Contracts 2

PREORDER - Sniper Ghost Warrior: Contract 2 izlazi 04.06.2021. godine

Ljubitelji snajperskih pucačina trebalo bi da obrate posebnu pažnju na ovaj naslov, najizazovniji u GW seriji do sada. Dramatična kampanja za jednog igrača smeštena je na Bliskom Istoku. Iskusite pravu taktičku borbu pod visokim pritiskom, daleko unutar neprijateljske teritorije. Nalazite se u ulozi Raven-a, psa rata koji se šunja po regiji bez zakonja duž libanske i sirijske granice. Vaš zadatak je svrgavanje kriminalnog klana, a opremljeni ste poptuno novom opremom. Svaki ugovor se može izvršiti na više načina, a sloboda odabira je na Vama. Koristite taktičke odluke i stelth tehnike kako bi prevazišli razne dramatične izazove.

 

4 -  We Are Football

PREORDER - We Are Football izlazi 10.06.2021. godine

Potpuno novi fudbal menadžer preti da zaseni staru kultnu igru i predstavlja dostojnog naslednika Football Manager-a. Vodite svoj tim kroz nacionalno prvensto i internacionalne mečeve. Bilo da se odlučite za ženski ili muški tim - stare slatke muke su tu. Dovedite underdog-a do prve lige i pokorite sve pred sobom. Poslednji svetski trendovi u fudbalu su tu, a o tome koliko se ozbiljno pristupilo pravljenu igre dovoljno govori i podatak, da su savetovani neki od najpoznatijih fudbalskih menadžera današnjice poput Geralda Kohlera, Rolfa Langenberga i Dirka Vintera. Na raspolaganju je nekoliko modova, a sami izaberite koji Vam najbolje leži. Moraćete voditi računa o svemu i svačemu što se događa unutar, ali i izvan kluba.

3 - The Persistence Enhanced

PREORDER - The Persistence Enhanced izlazi 11.06.2021. godine

Vi ste lovina u VR svetu! Jedini preživeli iz neuspešne misije istraživanja dubokog svemira. Pronađite snagu kojom ćete nadvaladati nekadašnje drugare, a danas mutante u strašnoj roguelike akcionoj igri. Persistance je nasukani brod na rubu crne rube, a cela posada (osim vas) se pretvorila u užasne mutirane stvorove. Probijte se kroz horde neprijatelja, popravite brod i bež`te nazad na Zemlju!

2 - Ratchet and Clank - Rift Apart

PREORDER - Ratchet and Clank - Rift Apart izlazi 11.06.2021. godine

Ratchet i Clank kreću u novu ludu avanturu. Nakon što zli Dr. Nefarious upotrebi uređšaj koji može da naizmenično pristupa dimenzijama u kojima uvek pobedi, naš dvojac ostaje razdvojen. Uz pomoć novog junaka Lombax-a, na vama je da opet ujedinite ovaj kultni dvojac koristeći potpuno novi arsenal naoružanja. U dinamičnom 4K okruženju (ray tracking omogućen) uz izuzetno brzo učitavanje SSD-a i novim trigerima DualSense kontrolera, a sve praćeno neverovatnim 3D zvukom, nemamo ni najmanju sumnju da ćete opet biti oduševljeni novom ludom avanturom.

1 - Mario Golf - Super Rush

PREORDER - Mario Golf - Super Rush izlazi 25.06.2021. godine

Dođi na travu sa do četiri igrača lokalno ili na mreži i igraj golf sa poznatim likovima Mushroom Kingdom-a. Režimi se kreću od standardnog golfa do energičnog Speed Golfa i golf avanture nalik RPG-u u story modu. Intuitivne kontrole kretanja ili tastera, merač udarca koji se prilagođava krivinama kursa i druge nove funkcije olakšavaju kretanje i lako snalaženje kako novim igračima, tako i iskusnim profesionalcima. Odbijaj se istovremeno sa do tri druga igrača i trči kroz kurs da bi iz prve ubacio lopticu. Nadmaši i prekidaj protivnike udarcima i specijalnim potezima. Mario, na primer, može da oduva lopttice drugim igračima.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.