top 5 igara koje izlaze u AVGUSTU

top 5 igara koje izlaze u AVGUSTU
29. jul 2021. 18 pregleda

top 5 igara koje izlaze u AVGUSTU

5 - Hades

PREORDER - Hades izlazi 13.08.2021. godine

Prkosite bogu mrtvih u ovoj igri inspirisanoj grčkom mitologijom. Hiljade događaja i kombinacija sposobnosti čine svaki pokušaj bekstva iz ovog podzemnog sveta jedinstvenim.

4 - Paw Patrol: Adventure City Calls (Patrolne Šape)

PREORDER - Paw Patrol: Adventure City Calls (Patrolne Šape) izlazi 16.07.2021. godine

Adventure Bay je prošlost, Patrolne Šape dobile su poziv iz Adventure City-ja. Omiljeni kučići saznaju da je Humdinger postao gradonačelnik metropole i kreću u akciju sačuvanja grada. Povedite svima omiljene heroje u nove spasilačke misije. Istražite nove lokacije, levelujte vozila i gedžete, igrajte mini-igre i ulepšajte sebi dan.

3 - RiMS Racing

PREORDER - RiMS Racing izlazi 19.08.2021. godine

Sedite na najsnažnije motocikle današnjice i optimizujte njihove performanse zamenom delova, analizom podataka u realnom vremenu i praćenjem istrošenosti pojedinih komponenti. U ovoj igri morate da budete mnogo više od običnog vozača, već morate biti potkovani znanjem pravog inžinjera - vuča, ugao, kočenje, obrtni momenat, putanja, brzina...svi faktori se moraju uzeti u obzir pre nog što krenete u optimizaciju svog ljubimca potrebnu za uspeh na stazi.

2 - Ghost of Tsushima - Directors Cut

PREORDER - Ghost of Tsushima - Directors Cut izlazi 20.08.2021. godine

Krajem 13. veka, mongolsko carstvo je uništilo čitave nacije tokom kampanje za osvajanje Istoka. Ostrvo Tsushima je sve što se nalazi između kopna Japana i masivne mongolske invazijske flote koju predvodi nemilosrdni i lukavi general Khotun Khan. Dok ostrvo gori nakon prvog talasa mongolskog napada, samurajski ratnik Jin Sakai stoji kao jedan od poslednjih preživelih članova njegovog klana. Odlučen je da učini sve što je potrebno, po svaku cenu, da zaštiti svoj narod i povrati svoj dom. Mora da ostavi po strani tradicije koje su ga oblikovale kao ratnika da bi iskovao novi put, put Duha, i vodio nekonvencionalni rat za slobodu Tsushme.

GHOST OF TSUSHIMA DIRECTOR’S CUT UKLJUČUJE:

  • Punu igru.
  • Iki Island ekspanziju: Nova priča, mini-igre, novi protivnici i još puno toga
  • Legends online co-op mode
  • Digitalni mini art book koga potpisuje Dark Horse
  • Komentari režisera: Kreativni tim sedi sa renomiranim japanskim istoričarom kako bi analizirao Ghost of Tsushima svet i njegovo poređenje sa stvarnim događajima koji su ga inspirisali.
  • One Technique Point
  • Charm of Hachiman’s Favour
  • Hero of Tsushima Skin Set: Zlatna maska, set za mač, konj, sedlo.

PREORDER BONUSI:

  • Ghost of Tsushima digital mini soundtrack sa dve nove dodatne numere.
  • Ghost of Tsushima artwork iz 11 delova.

1 - Madden NFL 22

PREORDER - Madden NFL 22 izlazi 20.08.2021. godine

Madden NFL 22 je mesto gde se igra odvija. Bez obzira da li pravite strategiju za poklapanje u ponovo razvijenom režimu Franchise, igrajući rame uz rame u režimu Play Now ili se takmičite na mreži u Madden Ultimate Team, osetićete uticaj Dynamic Gameday na tok igre bilo gde u Madden NFL 22.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.