TOP 10 Honeycomb miševa - zašto gejmeri vole saće?

TOP 10 Honeycomb miševa - zašto gejmeri vole saće?
8. maj 2021. 224 pregleda

TOP 10 Honeycomb miševa - zašto gejmeri vole saće?

Top 10 Honeycomb (saće) gejmerskih miševa iz Game Centar ponude

Svi znamo da je u gamingu svaki milisekund presudan za pobedu. Vodeće kompanije u proizvodnji gejmerskih miševa prepoznale su želju e-sportista širom sveta i proizveli do sada najlakše miševe za gaming. Honeycomb tip miševa odlikuje izuzetna lakoća koja omogućava igračima da prave još brže pokrete sa svojim omiljenim glodarom. I to nije sve - veća ventilacija vazduha u značajno meri smanjuje grčenje zglobova i neželjena preznojavanja dlanova tokom maratonskih gaming sesija. Ukoliko do sada niste probali ovakve miševe, možda će Vam trebati dan-dva da se naviknete na njihovu lakoću, ali kada u tome uspete budite sigurni da ćete biti za ključnu milisekundu ispred protivnika. 

Sastavili smo trenutnu listu od top 10 najtraženijih miševa ovog karakterističnog dizajna prilagođene svačijem džepu.

Marvo M399 RGB - Honeycomb miš po najboljoj ceni!

Komapnija Marvo Scorpion dugi niz godina bavi se proizvodnjom gaming opreme. Marvo M399 miš poseduje 6 standardnih programbilnih tastera. Rezolucije je moguće podesiti u raspondu od 800-6400 Dpi, a izdržljivost tastera se procenjuje na ~ 3 miliona klikova. Teži svega 76 grama, a krasi ga i RGB osvetljenje. Definitivno jedan od najboljih miševa ukoliko gledamo odnos cene i kvaliteta. Takođe, ukoliko tražite jeftiniji miš saće dizajna da se uverite da li su Vam ovakvi modeli odgovarajući - Marvo M399 je pravi izbor.

Marvo M399 RGB Cena

Fury Battler RGB - jeftini honeycomb sluga

Kompanija Fury je od skora u našoj ponudi, a radi se o brendu koji je u potpunosti posvećen gamingu, a jedan od njihovih slogana je "Virtualno bojno polje nije šala!". Fury Battler odlikuje 6 tastera, podesiva reziolucija do 6400 Dpi, kao i RGB pozadinsko osvetljenje koje možete podešavati u 6 različitih modova. Lagani pleteni kabl je nešto kraći od standarda (155cm), a odlikuje ga izuzetna lakoća od samo 65 grama.

Fury Battler RGB Cena

Marvo G961 - 75 grama čiste honeycomb perfekcije

Komapnija Marvo Scorpion dugi niz godina bavi se proizvodnjom gaming opreme. Marvo G961 poseduje 6 tastera koje možete uskladiti sa svojim potrebama putem softvera. Glavni tasteri (left / right) izrađeni su od izuzetno izdržljivih svičeva, tako da se njihova izdržljivost procenjuje na ~ 20 miliona klikova. Poseduje vrlo respektabilan PAW3327DB senzor sa podesivom rezolucijom u rasponu 400-12000 Dpi. Lepotu mu daje i RGB pozadinsko osvetljenje, a teži tek 75 grama.

MARVO G961 RGB Cena

Redragon Storm M808 - jedan od najlepših saće miševa

Kompanija ReDragon dugi niz godina jedan od najprodavanijih brendova kod nas, a to sigurno nije slučajno. Izuzetno kvalitetne periferije zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih gejmera, a tome svedoče hiljade zadovoljnih korisnika. Redragon Storm M808 dolazi u dve varijante, što će posebno obadovati sve koji vole belinu. Prelepi dizajn košnice ima i matiranu površinu tako da korisnicima nudi još veći potencijal za maksimiziranje vaše preciznosti. Kako bi se još umanjila težina kabl je izrađen od ultra laganih materijala, a poseduje 7 programbilnih tastera. Odličan senzor PixArt 3327 nudi mogućnost podešavanja rezolucije do čak 12400 Dpi, a poseduje i 5 on-the-fly profila. Poseduje i RGB osvetljenje, a teži 88 grama. 

Redragon Storm M808 Cena

Trust GXT 960 Graphin RGB - vrhunski ultralaki RGB honeycomb gejmerski miš

Kompanija Trust osnovana je davne 1983. godine i sa asortimanom od preko 800 proizvoda predstavlja jednog od lidera gaming industrije. Odlikuje ih izuzetan kvalitet, savremenost i kvalitetna podrška krajnjem kupcu. Trust GXT 960 Graphin sa 74 grama spada među najlakše miševe na tržištu. Ima izuzetan odziv od samo 1ms i ubrzanjem od 20G što ga čini jednim od najkvalitetnijih miševa u ovom rangu. Fenomenalni PMW3325 senzor omogućava podešavanje rezolucije do 10000 Dpi. Standarnih 6 tastera je programbilno, ali ono što treba istaći jeste i da je kvalitet softvera za korak ispred konkurencije. Pa tako možete kreirati zasebne tastere za snajpersku paljbu, trostruki klik, "fire" taster i mnoge druge pogodnosti. Poseduje i svoju memoriju tako da profile jednom kada uskladite sa potrebama možete lako sačuvati. Teflonske podloške sprečavaće neželjena proklizavanja tokom gaminga, a krasi ga i RGB osvetljenje. Ukoliko gledate odnos cene i kvaliteta GXT 960 vredi svaki dinar.

Trust GXT 960 Graphin Cena

White Shark Galahad GM5007 - bela ajkula u košnici - vrhunski dizajn u 3 različite boje

Kompanija White Shark nudi širok asortiman gejmerske opreme. White Shark Galahad GM5007 dolazi u tri različite boje - crnoj, beloj i ružičastoj. Izrađen je od izuzetno laganih materijala i teži tek 72 grama. 6D dizajn sa nudi 6 tastera za dinamičnu i efikasnu igru. Poseduje optički senzor SUNPLUS 6651 podesive rezolucije do 6400 Dpi. Dva glavna tastera poseduju Huano svičeve što ovom glodaru daje izdržljovst do ~ 10 miliona klikova. Premazan je posebnim materijalima koji poboljšavaju stisak miša i onemogućavaju proklizvanje prstiju. Lepotu mu daje i RGB osvetljenje.

White Shark GM5007 Galahad Cena

Cooler Master MM710 (MM-710-KKOL1) - ovaj honeycomb miš ima samo 53 grama!

O kompaniji Cooler Master ne treba trošiti previše reči. Naziv kompanije izaziva trenutnu asocijaciju na gaming industriju - lideri u svakom smislu te reči. Cooler Master MM710 je novi inovativan miš koji radi još više sa manje truda! Uz sve karakteristike koji ovaj miš čine smrtonosnim u igrama, tu je i prelepi dizajn školjke i lagani ultraweave kabel koji značajno spušta težinu miša na samo 53 g, a efekat toga su manji otpor, pa samim tim i manji umor zglobova tokom dugotrajnih gaming sesija. Opremljen je sa optičkim senzor rezolucije do čak 16000 DPi, a pritom ga možete menjati u realnom vremenu. Pro-grade OMRON tasteri omogućavaju životni vek miša ~ 20 miliona klikova na glavnim tasterima. I to nije sve! Miš je premazan posebnim sprejom tako da se prašina neće zavlačiti u njega, a neće stradati ni prilikom slučajnog prolivanja. Podnožje poseduje odlične PTFE podloške tako da ćete u potpunosti osetiti klizanje omiljenog glodara.

Cooler Master MM710 Cena

Kingston HMSH1-A-BK/G Pulsefire Haste - honeycomb umetnost pravljenja miša u vašim rukama

Kompaniju Kingston davne 1987. godine osnovala su dva inžinjera i prijatelja - John Tu i David Sun i verovatno nisu mogli ni da sanjanju u tom trenutku koliki će globalni uticaj ova kompanija na svet računara i gaminga imati u narednom milenijumu. Profesionalizam i kvalitet su ono što krajnji korisnik od ove kompanije dobija uvek. Kingston HMSH1-A-BK/G Pulsefire Haste kreiran je za elitne gejmere i e-sportiste koji žele da budu za svaki milisekund ispred svojih protivnika. Rupičasti dizajn pretvara ovaj miš u ultralako i izuzetno responzivno oružje na bojnom polju. TTC Golden micro svičevi garantuju životni vek miša do čak ~ 60 miliona klikova. Fleksibilni HyperFlex USB kabl i i PTFE podloške omogućavaju izuzeztno glatko klizanje miša. Grip tape dolazi uz miš. RGB osvetljenje moguće je podešavati preko Hyper X NGENUITY softvera. Poseduje odlični Pixart 3335 senzor sa podesivom rezolucijom do 16.000 DPi

Kingston Pulsefire Haste Gaming Cena

Genesis Xenon 800 RGB - težinu ovog miša određuje korisnik!

Kompanija Genesis dugi niz godina prisutna je na gejmerskom nebu, a Genesis Xenon 800 predstavlja jedan od proizvoda na koji su posebno ponosni. U svom srcu krije jedan od najboljih senzora na tržištu PMW3389 sa maksimalnom tačnošću, preciznošću i kontrolom. Rezolucija je podesiva do neverovatnih 16.000 DPi, dok vas sila od 50G i brzina praćenja od 400 ips čine vas korak ispred protivnika. Sa težinom od samo 58 grama nećete ni osetiti da vam se nalazi u rukama, a pritom možete težinu da podesite po svojoj volji. LOD možete kalibrisati u milimetrima u 3 različita nivoa, a RGB osvetljenje je dostupno u 9 različitih modova. Šest programbilnih tastera možete podestiti po vašoj volji pomoću naprednog tastera i sve to možete da snimite na čak 7 profila u okviru memorije miša. Dvanaest zasebnih tegova pružaju mogućnost podešavanja težine miša u rasponu 58-79 grama. Specifičnim dizajnom lako možete da doprete do utrobe svog omiljenog ljubimca.

Genesis Xenon 800 RGB Cena

eShark ESL-M4 Naginata - honeycomb e-ajkula namenjena profi gejmerima

Kompanija eShark okrenuta je e-sportistima i elitnim gejmerima, a sa svojim odlilčnim asortimanom polako, ali sigurno pronalazi svoje mesto na tržištu. eShark ESL-M4 Naginata dostupna je u dve različite boje - crnoj i beloj. Rezolucija je podesiva do neverovatnih 16000 Dpi, a poseduje i RGB pozadinsko osvetljenje sa 16.8 miliona boja. Šest taktilnih tastera koje možete programirati uz pomoć softvera pomeraju granice gaminga. 

eShark ANginata ESL M4 RGB Cena

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.