Austrijska izdavačka kuća THQ Nordic neće biti prisutna na ovogodišnjem E3 sajmu, a za to imaju dobro opravdanje – moraju pratiti svetsko prvenstvo u fudbalu.

Odlazak u SAD na E3 sajam nije jednostavan poduhvat za developere i izdavače iz Evrope, a kad se sve sabere i oduzme, izlaganje na tom sajmu ne garantuje dobru prodaju igara par meseci kasnije. Toga je svesna i izdavačka kuća THQ Nordic koja je bazirana u Beču, Austriji, pa je unapred obavestila zainteresovane da neće biti prisutni na ovogodišnjem E3 sajmu. To znači da na E3 sajmu nećemo moći isprobati Darksiders 3 i Biomutant :(. https://www.youtube.com/watch?v=Q-QgJ-EFq7A Naravno, ekipa iz THQ Nordica neće direktno priznati da im se ne isplati izlagati na E3 sajmu, pa su za to smislili vrlo šaljivo opravdanje:
It is with great regret that we at THQ Nordic must report that we will be unable to miss a single moment of this great sporting event, therefore, we will be forced to stay in our lovely Viennese beer gardens, blowing the froth off a couple, watching football and one or two cool press conferences on Twitch (looking at you, Devolver) instead of rocking it ourselves.