THQ Nordic ima genijalno opravdanje zašto ne dolaze na E3 sajam!

THQ Nordic ima genijalno opravdanje zašto ne dolaze na E3 sajam!
14. april 2018. 31 pregleda

THQ Nordic ima genijalno opravdanje zašto ne dolaze na E3 sajam!

Austrijska izdavačka kuća THQ Nordic neće biti prisutna na ovogodišnjem E3 sajmu, a za to imaju dobro opravdanje – moraju pratiti svetsko prvenstvo u fudbalu.

Odlazak u SAD na E3 sajam nije jednostavan poduhvat za developere i izdavače iz Evrope, a kad se sve sabere i oduzme, izlaganje na tom sajmu ne garantuje dobru prodaju igara par meseci kasnije. Toga je svesna i izdavačka kuća THQ Nordic koja je bazirana u Beču, Austriji, pa je unapred obavestila zainteresovane da neće biti prisutni na ovogodišnjem E3 sajmu. To znači da na E3 sajmu nećemo moći isprobati Darksiders 3 i Biomutant :(. https://www.youtube.com/watch?v=Q-QgJ-EFq7A Naravno, ekipa iz THQ Nordica neće direktno priznati da im se ne isplati izlagati na E3 sajmu, pa su za to smislili vrlo šaljivo opravdanje:
It is with great regret that we at THQ Nordic must report that we will be unable to miss a single moment of this great sporting event, therefore, we will be forced to stay in our lovely Viennese beer gardens, blowing the froth off a couple, watching football and one or two cool press conferences on Twitch (looking at you, Devolver) instead of rocking it ourselves.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.