They Shall Not Pass ekspanziju možete preuzeti potpuno BESPLATNO!

They Shall Not Pass ekspanziju možete preuzeti potpuno BESPLATNO!
4. maj 2018. 12 pregleda

They Shall Not Pass ekspanziju možete preuzeti potpuno BESPLATNO!

Švedski developer EA DICE objavio je kako je prva ekspanzija za Battlefield 1 – They Shall Not Pass – besplatna za sve igrače na PC, Xbox One i PlayStation 4 platformama!

U poslednjem kvartalu 2016. godine, EA DICE nam je predstavio Battlefield 1, trenutno poslednji deo istoimene franšize koji nas je odveo u period Prvog svetskog rata. Od tada, u razmaku od godine i po, videoigru o Velikom ratu upotpunila su čak četiri DLC-a od kojih je prvi, sada, privremeno besplatan za preuzimanje.

They Shall Not Pass ekspanzija u Battlefield 1 uvela je igrivu francusku vojsku, kao i novu klasu zvanu Trench Raider, koja se oslanja na borbu prsa o prsa. Njihove trupe dostupne su na čak šest mapa, od kojih su tri već dostupne svim igračima kroz najnovije ažuriranje. Osim toga, ubačena su i nova oklopna vozila i oružja poput Riberyrolles 1918, RSC 1917, Chauchat, Lebelove puške, Sjörgen Inertial sačmarice i FN M1903. They Shall Not Pass ekspanzija dostupna je za preuzimanje svim vlasnicima Battlefielda 1 do 14. 05. 2018. bez obzira igraju li se na PC-u, PlayStation 4 ili Xbox One konzolama.

Ali, kada je sama Battlefield 1 igra u pitanju, u Game Centru trenutno možete nabaviti kompletno izdanje po drastično sniženoj ceni!

KLIKNI OVDE ZA PONUDU

 
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.