Švedski developer EA DICE objavio je kako je prva ekspanzija za Battlefield 1 – They Shall Not Pass – besplatna za sve igrače na PC, Xbox One i PlayStation 4 platformama!

U poslednjem kvartalu 2016. godine, EA DICE nam je predstavio Battlefield 1, trenutno poslednji deo istoimene franšize koji nas je odveo u period Prvog svetskog rata. Od tada, u razmaku od godine i po, videoigru o Velikom ratu upotpunila su čak četiri DLC-a od kojih je prvi, sada, privremeno besplatan za preuzimanje.

They Shall Not Pass ekspanzija u Battlefield 1 uvela je igrivu francusku vojsku, kao i novu klasu zvanu Trench Raider, koja se oslanja na borbu prsa o prsa. Njihove trupe dostupne su na čak šest mapa, od kojih su tri već dostupne svim igračima kroz najnovije ažuriranje. Osim toga, ubačena su i nova oklopna vozila i oružja poput Riberyrolles 1918, RSC 1917, Chauchat, Lebelove puške, Sjörgen Inertial sačmarice i FN M1903. They Shall Not Pass ekspanzija dostupna je za preuzimanje svim vlasnicima Battlefielda 1 do 14. 05. 2018. bez obzira igraju li se na PC-u, PlayStation 4 ili Xbox One konzolama.

Ali, kada je sama Battlefield 1 igra u pitanju, u Game Centru trenutno možete nabaviti kompletno izdanje po drastično sniženoj ceni!

KLIKNI OVDE ZA PONUDU