Prema najavama Skybound-a, treća sezona pod nazivom Broken Toys, dobija svoj nastavak u vidu četvrte sezone koja će izaći 26. marta, u obliku specijalnog izdanja finalne epizode.  Sezona će se pojaviti na svim platformama istog datuma kada je objavljena. S tim rečeno, biće mogućeno njeno igranje sa konzola, ali i sa PC-ja. Takođe, kreatori nas pozivaju da prisustvujemo PAX East-u u Bostonu, krajem marta. Za sve vas koji ste miljenici ove serije, možete da kontaktirate kreatore kako bi sa njima diskutovali o poslednjoj epizodi, kao i zaključku cele serije, jer smatraju da najverniji fanovi trebaju da dobiju priliku da se upoznaju bolje sa serijom koju prate.

Skybound:


Noć će uskoro proći..


Teško je poverovati da će Clem-ovom putovanju doći kraj. Kao što je i vama teško da poverujete da dolazimo kraju našeg putovanja. Ali mi smo spremni i mnogo zahvalni svima vama koji ste bili tu za nas i pratili celu priču, kojoj dolazi dramatični kraj. Dok igrate Broken Toys, nedavno objavljenu epizodu 3, mi vam pripremamo zaključak epizoda ove serije. A sada imamo vesti za vas..

Sa zadovoljstvom možemo da vam najavimo izlazak epizode 4, Take Us Back, koja će izaći 26. marta u fizičkom obliku posebnog box izdanja, koji u sebi sadrži celu FINAL sezonu za Xbox One, PS4 i Switch. Očekujte ovakvo izdanje u vašim gejming radnjama, a za sve vas koji ste toliko dugo čekali ovakvo fizičko izdanje, napokon stiže! Možete videti kako će izgledati na sledećim slikama!