The Walking Dead The Final Season dobija epizodu 4, koja izlazi 26. marta!

The Walking Dead The Final Season dobija epizodu 4, koja izlazi 26. marta!
5. februar 2019. 12 pregleda

The Walking Dead The Final Season dobija epizodu 4, koja izlazi 26. marta!

Prema najavama Skybound-a, treća sezona pod nazivom Broken Toys, dobija svoj nastavak u vidu četvrte sezone koja će izaći 26. marta, u obliku specijalnog izdanja finalne epizode.  Sezona će se pojaviti na svim platformama istog datuma kada je objavljena. S tim rečeno, biće mogućeno njeno igranje sa konzola, ali i sa PC-ja. Takođe, kreatori nas pozivaju da prisustvujemo PAX East-u u Bostonu, krajem marta. Za sve vas koji ste miljenici ove serije, možete da kontaktirate kreatore kako bi sa njima diskutovali o poslednjoj epizodi, kao i zaključku cele serije, jer smatraju da najverniji fanovi trebaju da dobiju priliku da se upoznaju bolje sa serijom koju prate.

Skybound:


Noć će uskoro proći..


Teško je poverovati da će Clem-ovom putovanju doći kraj. Kao što je i vama teško da poverujete da dolazimo kraju našeg putovanja. Ali mi smo spremni i mnogo zahvalni svima vama koji ste bili tu za nas i pratili celu priču, kojoj dolazi dramatični kraj. Dok igrate Broken Toys, nedavno objavljenu epizodu 3, mi vam pripremamo zaključak epizoda ove serije. A sada imamo vesti za vas..

Sa zadovoljstvom možemo da vam najavimo izlazak epizode 4, Take Us Back, koja će izaći 26. marta u fizičkom obliku posebnog box izdanja, koji u sebi sadrži celu FINAL sezonu za Xbox One, PS4 i Switch. Očekujte ovakvo izdanje u vašim gejming radnjama, a za sve vas koji ste toliko dugo čekali ovakvo fizičko izdanje, napokon stiže! Možete videti kako će izgledati na sledećim slikama!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.