PS4 igra The Last of Us 2 konačno izlazi 19. juna, a evo šta sve donosi sa sobom!

Pet godina nakon opasnog putovanja kroz Sjedinjene Američke Države koje je razorila pandemija, Ellie i Joel su se skrasili u Džeksonu, u državi Vajoming. Život u prosperitetnoj zajednici preživelih dao im je mir i stabilnost, uprkos stalnoj pretnji zaraženih ali i drugih preživelih. Kada nasilan događaj poremeti njihov mir, Ellie kreće na nezaustavljivo putovanje u potrazi za pravdom i konačnim mirom. Dok lovi jednog po jednog odgovornog, suočava se sa razarajućim fizičkim i emotivnim posledicama svojih postupaka.

Sva obična i specijalna izdanja The Last of Us Part II igre: 

Kao i svaka Sony eksluziva i ova je sa sobom nosila brojne špekulacije u prethodnim godinama. Silna odlaganja, leakovi i mnoštvo intriga vezano za nastvak sada već kultne Sony eksluzive svakako su stavljala igru u žižu javnosti na svim relevantnim gaming sajtovima. Očekuje nas velika količina noviteta, a sve to moćićemo da vidimo i uživo kroz samo par dana. 

Još uvek nije kasno da preorderujete igru i ostvarite brojne bonuse > The Last of Us 2.

Igra THE LAST OF US 2 cena

Naughty Dog se svojski potrudio da prilagodi igru svim igračima! 60+ podesivih opcija očekuje Vas u TLOU2!

Sami napravite igru da bude super laka ili ekstra teška! Na prvi pogled deluje smešno, ali zapravo igra je prilagođena i igračima sa poteškoćama u vidu, sluhu, kao i onima sa osetljivim želucem. Očekuje vas pet različitih nivoa težine - very light, light, moderate, hard i survivor. Odma da napomenemo da trofeji nisu limitirani nivoom težine. I to nije sve. Možete se odlučiti za 5 specifičnih postavki u 5 kategorija težine, tako da dolazimo do cifre od neverovatnih 25 mogućih postavki igre! Podešavajte koliko štete primate od neprijatelja, koliko chekpointa želite, ograničite preciznost neprijatelja, njegovu agresivnost i brzinu, dužinu traganja, količinu municije i crafting resursa...Mnoooogo sati će biti potrebno da isprobate sve moguće varijante. Bez ikakve sumnje, mnogi će iskoristiti opciju automatskog skupljanja resursa. 

Što se tiče kontrola, sve se u igri može promeniti, ali baš svaka pojedina kontrola! Više informacija možete naći na oficijalnom Sony PlayStation blogu ovde.