Sve novosti vezane za novu Nintendo Switch PRO konzolu

Sve novosti vezane za novu Nintendo Switch PRO konzolu
8. jun 2021. 125 pregleda

Sve novosti vezane za novu Nintendo Switch PRO konzolu

Japanska kompanija Nintendo će najverovatnije otkriti Nintendo Switch Pro uoči virtuelne E3 konferencije koja će se održati u junu. Dokazi koji ovome idu u prilog jeste da su ove nedelje curenja su počela da iskaču svuda. Uređaj se na kratko pojavio na listi Amazon Mexico pod imenom New Switch Pro, ali je ubrzo bio izbrisan što nam sugeriše da je oglas greškom i prevremeno postavljen.

Nintendo Switch Pro Cena

Ipak, očekuje se da će potencijalni kupci morati da sačekaju neko vreme kako bi dobili novu konzolu. Nintendo Switch Pro će, prema nekim navodima, biti teško pronaći u prodaji pre praznične sezone krajem godine. Razlog za ovo je, naravno, globalna nestašica čipova.

Nintendo Switch Pro Skica Cena

Što se tiče specifikacija, sugeriše se da će Nintendo Switch Pro imati Samsungov OLED displej veličine 7 inča, što je znatno poboljšanje od aktuelnog modela koji poseduje LCD veličine 6.2 inča. Spominje se i novi Nvidia čipset, sa podrškom za DLSS, što omogućava 4K rezoluciju dok je uređaj povezan. Trajanje baterije je produženo sa 6.5h na 9h gaming vremena.

Nintendo Direct Cena

Kako se E3 2021 sajam približava, moramo biti strpljivi i sačekati kako bi videli šta nam je Nintendo pripremio. Ova konferencija će se održati 15. juna 2021. u 18:00h po našem vremenu.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.