Sve novosti sa Nintendo Direct-a 17.02.2021.

Sve novosti sa Nintendo Direct-a 17.02.2021.
18. februar 2021. 19 pregleda

Sve novosti sa Nintendo Direct-a 17.02.2021.

Dva nova lika u Super Mario Smash Bros: Pyra i Mythra, sestre bliznakinje iz Xenoblade Chronicles 2. Ostala ekipa, uključujući i glavnog junaka Rex-a, pojaviće se kroz specijalne napade, a da ne spominjemo kameo pojavljivanja u novoj Azurda fazi.

Fall Guys: Ultimate Knockout za Switch

Najslađi Battle Royal nam stiže ovog leta, jošne znamo tačan datum izlaska ali nam se čini da će izaći za nekoliko meseci. 

The Outer Wilds

The Outer Wilds, neočekivano introspektivna i nezaboravno dobra svemirska avantura, dolazi na Nintendo Switch. The Outer Wilds su podjednako simpatični i strašni, pa bi to trebala biti sjajna igra koju će se igrati u pokretu.

Famicom Detective Club

Serija misterija o ubistvima Famicom Tantei Club: Kieta Kōkeisha napokon dolazi na Zapad! Dolaskom pod naslovom Famicom Detective Club, Nintendo 14. maja donosi dvie igre - Nestali naslednik i Devojka koja stoji iza - Nintendo Switch.

Samurai Warriors 5

Peta nastavak dolazi na Switch ovog leta, a bit će dostupna i na PS4, Xbox One i PC-u.

Legend of Mana

Remaster klasičnog RPG-a koji vas vidi kako lovite stablo Mana, trebate stvoriti mjesta koja ćete posjetiti na mapi svijeta postavljanjem predmeta koji steknete na njega i gledati kako vam izranjaju gradovi, tamnice i još mnogo toga istražiti. Pucanje nostalgije možete dobiti kada se ovo pokrene 24. juna.

Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise bi trebao biti lansiran 26. marta, a najnoviji trejler se fokusira na Rampage događaj i kako on utiče na čudovišta, takođe nam pokazuje i šest novih i čudovišta koja se vraćaju, a koja pre nisu bila viđena u Riseu.

Mario Golf Super Rush

Nakon 18 godina čekanja, Nintendo napokon vraća Mario Golf na konzole. Dolaskom 25. juna, Mario Golf Super Rush dolazi s Switchom, zajedno s velikim spiskom likova iz Mariovog svemira, punopravnim modom priče i opcijom bavljenja agresivnim golfom brzine - što zvuči smešno koliko i strašno.

Tales from the Borderlands

Tales from the Borderlands je avantura Telltale Gamesa, koja je i sama po sebi nezaobilazna priča i fascinantni komadić Borderlandsa.

Capcom Arcade Stadium

Zamislite da nekome iz 80-ih kažete da bi jednog dana mogao nositi celu arkadnu kolekciju gde god, i to u džepu. Capcom Arcade Stadium vam daje 1943 besplatno i omogućava vam kupovinu klasika poput Ghosts 'n Goblini, Street Fighter 2, Strider i drugi.

Stubbds the Zombie: Rebel Without a Pulse

Izgleda da je 2021. godina, a ne 2005. Stubbs the Zombie: Buntovnik bez pulsa vraća se za Nintendo Switch, stiže 16. marta. Opet ćete dobiti zadatak da regrutujete i mobilišete rastuću hordu zombija da zavlada gradom.

No more Heroes 3

Travis Touchdown se vratio, preseca vanzemaljce svojom katanom i radi neobične poslove poput košenja travnjaka kako bi platio za ulazak u boss borbe. To je klasično Grasshopper ludilo u najčistijoj proizvodnji. Igra je prvi put najavljena krajem 2019. godine, ali je odgođena zbog COVID-19. Sada ima potpuno novi datum izlaska 27. avgusta.

Neon White

Reč je o akcijskoj igri u prvom licu i o izbacivanju demona s neba iskorištavanjem čarobnih karata za igranje. Vodeći dizajner Ben Esposito - kojeg možda znate iz okruga Donut i What Remains of Edith Finch - opisuje ga kao "campy anime speedrunning igru napravljenu za nakaze, od nakaza", što zasad djeluje prilično prikladno. Na Switchu i PC-u izlazi kasnije ove godine.

DC Super Hero Girls Teen Power

Moraćete se prilagoditi i boriti zajedno sa svojim prijateljima kako biste spasili Metropolis u DC Super Hero Girls: Teen Power. Trebala bi biti predstavljena 4. juna za Nintendo Switch, izgleda prilično lagano, ali mogla bi biti i prilično zabavna.

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville

Odaberite da igrate kao vegetacija ili zombi u nizu misija i boss bitaka ili zovite prijatelje za pomoć ili 8 na 8 bitke. Kao bonus, verzija Nintendo Switch-a dolazi sa dodatnom podrškom za kontrolu pokreta.

Miitopia

Nintendo vraća svog omiljenog obožavatelja iz 3DS ere. Miitopia dolazi na Switch 21. maja! Ako je još niste igrali, Miitopia je hiper šarmantan RPG koji vam omogućava da svoj Mii avatar izvedete u avanture, putujući u različite svetove kako biste se borili protiv neprijatelja i upoznali druge igrače. Jako je zabavno i skoro sigurno će se isplatiti vraćanje na Switch.

Project Strategy Triangle

Velika je u razgranavanju narativa i čini nam se neslužbenim naslednikom Final Fantasy Tactics-a, pa smo željni videti još pre izdanja 2022. godine.

Star Wars Hunters

Ovaj kratki trejler pokazao nam je brzi uvid u neke holograme, nekoliko laserskih eksplozija i datum izlaska 2021. godine, kao i obećavajući takmičarsko besplatno igranje pucačina iz trećeg lica u dalekoj galaksiji. Činjenica da je postavljena između 6. i 7. epizode znači da se nadamo Mando skinu.

Knockout City

Programeri iza Mario Kart Live: Home Circuit otkrili su potpuno novu igru tokom Direct-a. Nazvan Knockout City, to je taktička pucačina u trećem licu zasnovana na timu u kojem su puške zamijenjene dodgeballsima.

Worlds End Club

Programeri Danganronpe pripremili su još jednu smrtnu igru, ovog puta s 12 "čuvara" zarobljenih u podvodnom tematskom parku. Preokret je u tome što banda rano pobegne od igre smrti samo da bi se vratila kući i pronašla svet pust, i tako započinje putovanje Japanom kroz bočno pomicanje, koje prkosi žanru.

Hades Physical Edition

Igra godine GamesRadar-a za 2020. godinu dovoljan je mega hit da biste dobili svoje fizičko izdanje na Nintendo Switch-u, dodavši kod za preuzimanje računara za Hades Original Soundtrack i kompletan lik u 32 stranice sa lepom umetnošću svih onih alarmantno privlačnih bogova.

Ninja Gaiden Master Collection

Spajajući Ninja Gaiden Sigmu, Sigmu 2 i Ninja Gaiden 3, Team Ninja's hard hard fighter pruža obožavateljima Switch-a priliku da ponove trilogiju ponovnog pokretanja izuzetno krvavih avantura Ryu Hayabusa-e. Svi prethodni DLC biće uvršteni u Master Collection kada se lansira 10. juna.

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass

Nakon izlaska krajem prošle godine, Hyrule Warriors: Age of Calamity dobija proširenje. Počevši od 28. maja, kartu ćete moći kupiti za oko 20ak dolara pre dva talasa sadržaja koji dolaze kasnije ove godine; od kojih bi se prvi trebao pojaviti u junu, uključujući prošireni spisak likova, nove vrste oružja, izazove i još mnogo toga, a drugi talas sadržaja očekuje se u novembru.

Bravely Default 2

Sledeća igra Bravely Default - koja je tehnički treća igra u seriji, ali ko računa - udaljena je samo nekoliko nedelja. Bravely Default 2 stiže 26. februara, donoseći novu sagu o lepo ilustriovanoj, neskrivenoj dobroti JRPG iz stare škole.

Ghosts and Goblins Resurrection

Poznati teški platformer Ghosts 'n Goblins vraća se sledeće sedmice, a Ghosts' n Goblins Resurrection trebao bi izaći na Nintendo Switch 25. februara. Prvi za seriju, sada ćete moći podnijeti legendarni izazov s pratiocem, kao Resurrection stiže s lokalnim kooperativnim načinom.

SaGa Frontier Remastered

Square Enix je otkrio vraćanje još 2020. godine, ali srećni smo kad vidimo da ovaj klasični RPG sa PS1 stiže na Switch - zajedno s novim sadržajem, dodatnim likovima i mnogim drugim - 15. aprila 2021. godine.

Apex Legends on Nintendo Switch

Znali smo da Apex Legends dolazi na Switch, ali sada znamo da ćete za preuzimanje preuzeti potpuno novi skin Legendary Pathfinder. Dodajte na to 30 besplatnih nivoa bojne propusnice za sezonu 8 Mayhem, plus Double XP u prva dve nedelje nakon pokretanja 9. marta, i dobili ste nešto što svakako vriedi proveriti na Switchu. Osim toga, besplatno je.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Nema novih informacija o Breath of the Wild 2, ali idu utešne nagrade, Skyward Sword HD je prilično dobar. Ne samo da nebo iznad i kopno odozdo dobijaju novi vizualni remaster, ne tako omiljene kontrole kretanja sada su potpuno neobavezne. Na Switch dolazi 16. jula.

Splatoon 3

Kakav poklon, kakva radost, živeti u svetu u kojem je Splatoon 3 stvarna stvar ... čak i ako ćemo morati pričekati 2022. da bismo je zapravo zaigrali. Otkrivanje trejlera započelo je postapokaliptičnim Ajfelovim tornjem i ubacilo se ravno u Turf War bitke sa cool novim oružjem - čak tri igre u seriji, a Nintendo nas još uvek tera da nagađamo.

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU IGARA ZA NINTENDO SWITCH OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.