Super Mario - igre i dodatna oprema za Nintendo SWITCH konzole

Super Mario - igre i dodatna oprema za Nintendo SWITCH konzole
8. maj 2021. 175 pregleda

Super Mario - igre i dodatna oprema za Nintendo SWITCH konzole

Super Mario - ponuda igara i opreme za SWITCH konzole sa motivom ikone Nintenda. 

Super Mario je postao lektira za gaming industriju, kultni karakter koji služi kao primer kako jednostavna igra može da osvoji srca svih. Njegov lik se danas može naći svuda, na majicama, čašama, kapama, stoga bacite pogled na našu ponudu sa motivima ovog legendarnog vodoinstalatera.

Kreiran je 1981. godine od strane japanskog dizajnera video igara - gospodina Šijageru Mijamota. Kao protagonista kultne franšize i maskota kompanije Nintendo pojavljuje se u više od 200 video igara, u nekoliko animiranih serija i mnogim drugim medijima. Predstavljen je kao niski vodoinstalater sa karakterističnim brkovima koji živi u Kraljevstvu Pečuaraka, a zadatak mu je spasavanje princeze Breskvice od zlog Bauzera.

Sa preko 500 miliona prodatih igara širom sveta, Mario franšiza spada u red najprodavanijih franšiza svih vremena. Super Mario ste igrali na nekoj od sledećeih konzola: NES, Super NES, Nintendo 64, Nintendo Game Cube, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo Switch, Game Boy, Virtual Boy, Game Boy Color, Niindento DS, Nintendo 3DS, Nintendo Switch Lite.

SWITCH Mario Golf - Super Rush (PREORDER) - Igrica za Nintendo Switch

Super Mario Golf Super Rush Cena

Dođi na travu sa do četiri igrača lokalno ili na mreži i igraj golf sa poznatim likovima Mushroom Kingdom-a. Režimi se kreću od standardnog golfa do energičnog Speed Golfa i golf avanture nalik RPG-u u story modu. Intuitivne kontrole kretanja ili tastera, merač udarca koji se prilagođava krivinama kursa i druge nove funkcije olakšavaju kretanje i lako snalaženje kako novim igračima, tako i iskusnim profesionalcima.

SWITCH Mario and Rabbids Kingdom Battle - Igrica za Nintendo Switch

Mario and Rabbids Kingdom Battle Cena

Ovo je priča o neočekivanom susretu Maria i Rabbidsa. Mushroom kraljevstvo je raskomadano od strane misterioznog vorteksa, prebacivajući Rabbitdse u nekad mirni, obožavani svet. Da bi povratio mir u kraljevstvo, Mario, Luigi, Princeza Peach i Yoshi se udružuju sa Rabbids herojima na putu kroz četiri različita sveta.

SWITCH Mario And Sonic At The Tokyo Olympics Games 2020 - Igrica za Nintendo Switch

Mario and Sonic at the Tokyo Olympics Games 2020 Cena

Pridruži se Mariu, Soniku i njihovim prijateljima u nezaboravnoj avanturi na Olimpijskim igrama. Oprobaj se u jednoj od 30+ igara i dokaži se da si najbolji. Takmici se protiv drugih u raznim sportskim disciplinama, kao što su fudbal, boks, atletika i mnoge druge. Sonik , Luigi, Tails , Yoshi su samo neki od bezbroj likova u ovoj igri, a na tebi je da izabereš onog koji ti najviše odgovara i osvoiš zlatnu medalju. Proslavi se na Olimpijadi u ovoj fenomenalnoj ekskluzivi za Nintendo Switch.

SWITCH Mario Kart 8 Deluxe Edition - Igrica za Nintendo Switch

Mario Cart 8 Deluxe Cena

Kao i u drugim delovima Mario Kart serijala, i u ovom delu igrači kontrolišu karaktere iz Mario franšize i učestvuju u karting trkama na različitim trkačkim trakama, skupljajući item-e kako bi sputali protivnike i stekli prednost. U ovom delu se nalazi poseban anti-gravitacioni odeljak, koji igračima dozvoljava da igraju po zidovima i plafonu.

SWITCH Mario Tennis Aces - Igrica za Nintendo Switch

Mario Tennis Aces Cena

Potpuno nova Mario tenis igra donosi potpuno novu avanturu i nivo takmičenja na Nintendo Switch konzolama. Mario staje na teniski teren sasvim opremljen za tenisku borbu sa raznim protivnicima. Po prvi put story mode nudi promenu gameplaya, različite misije , borbe protiv kraljice i još mnogo toga.

SWITCH New Super Mario Bros U Deluxe Edition - Igrica za Nintendo Switch

Super Mario Bros U Deluxe Cena

Mario, Luigi i Toad su svi ovde i ako vam to nije dovoljno, Nabbit i Toadette se pridružuju zabavi. Nabbita ne mogu oštetiti neprijatelji, sto može zaista pomoći. Ako je Toadette unapređena sa Super Crown, transformiše se u Peachette! Peachette može skočiti dva puta, polako lebdi nakon toga, i dobija bust nazad na mapu ako padne sa nje.

SWITCH Paper Mario - The Origami King - Igrica za Nintendo Switch

Paper Mario The Origami King Cena

Dal si spreman za desetostruko povećanu zabavu? Specijalna pozivnica za šareni svet od papira je stigla. Pridruži se princezi Pič, Mariju i Luiđiju na kraljevskom origami festivalu sa izlaskom Paper Mario - The Origami King igre, ekskluzivno za Nintendo Switch. Međutim nešto se zgužvalo na festivalu, princeza Pič se ponaša čudno. Izgleda da je kralj Oli, koji tvrdi da je vladar Origami kraljevstva, osmislio zastražujući plan da presavije ceo svet. Deluje poprilično opasno na papiru, zato neko ko je isečen na pravi način mora spasiti kraljevstvo! U Paper Mario - The Origami King, Mario se suočava sa jednim od najuzbudljivijih izazova do sad. Taman kad smo pomslili da stvari ne mogu biti gore, King Oli je zatvoro princezu Pič u ogromni zamak i transportovao ga na daleku planinu. Čak je transformisao Bovserove minjone u Folder vojnike kako bi ispunio svoj cilj.

SWITCH Super Mario 3D All-Stars - Igrica za Nintendo Switch

Super Mario 3D All Stars Cena

Svet igara Super Maria je postao bogatiji za još jednu kolekciju. U pitanju je Super Mario 3D All-Stars koja stadrži tri Super Mario 3D igre. Ograničena Super Mario 3D All-Stars dolazi kao ograničeno fiziko izdanje i sadrži sledeće igre: Super Mario 64, Super Mario Sunshine i Super mario Galaxy.

SWITCH Super Mario 3D World and Bowsers Fury - Igrica za Nintendo Switch

Super Mario 3D World and Bowsers Fury Cena

Mario, Luigi, Peach i Toad pronalaze puknute staklene cevi. Nakon što su Mario i Luigi to popravili, pojavljuje se zelena princeza Sprikie nalik na vilu i govori im da je Bowser kidnapovao i zarobio ostatak Sprikie princeza u tegle. Kako bi pomogli prinzecama družina ulazi u staklenu cev , putuje u carstvo poznato kao „ The Sprixie Kingdom “ i kreću u potragu za Sprikiesima. Vaš zadatak je da oslobodite svih sedam princeza i porazite Bowser-a. Kao dodatak ovoj igri dobijate i besplatnu dodatnu misiju Bowser's Fury. Igra podržava co-op i multiplayer igranje i to za do četiri igrača.

SWITCH Super Mario Maker 2 - Igrica za Nintendo Switch

Super Mario Maker 2Cena

Super Mario Maker 2 - SWITCH igra Super Mario Maker 2, nastavak popularne Super Mario Maker igre, stiže ovog juna na Nintendo Switch. Oslobodi maštu sa novim alatima, terenom i karakteristikama dok kreiraš Super Mario nivo tvojih snova.

SWITCH Super Mario Odyssey - Igrica za Nintendo Switch

Super Mario Oddysey Cena

Super Mario Odyssey je 3D platformska akciona avantura razvijena i objavljena od strane Nintendo kompanije ekskluzivno za Nintendo SWITCH. Priča prati Maria i Cappy, spiritualnog duha koji je obuzeo Mariovu kapu, uz pomoć koje on ima mogućnost kontrolisanja drugih karaktera i objekata, sve sa ciljem spasavanja princeze Peach iz Bowser-ovih ruku, koji pokušava nasilno da je oženi.

SWITCH Super Mario Party - Igrica za Nintendo Switch

Super Mario Party Cena

Super Mario žurka stiže sa dodatnom dozom zabave! Originalna tabla je poboljšana, strateški morate da razmišljate kako treba i da dobro izaberete likove sa kojima ćete se upustiti u igru. Igrajte sami ili sa 4 prijatelja. Očekuje vas potpuno nov način igranja sa JoyCon mini igrama i novim modovima za porodicu i prijatelje. Pored klasičnih igara, tu je još modova i mini igara, tako da ste spremni za žurku bilo kada i bilo gde!

SWITCH Mario Kart Live Home Circuit - Igrica za Nintendo Switch

Mario Kart Live Home Circuit Cena

Pretvorite svoju sobu u trkačku stazu za Mario Kart Live Home Circuit. Provozajte karting u stvarnom svetu pomoću poznatih Mario Kart kontrola i pogledajte akcije ugrađene u kamere vašeg kartinga prikazane na Nintendo Switch tabletu ili TV ekranu. Gledajte kako se Vaš dom pretvara u okeanske dubine, peščanu pustinju i još mnogo toga iz sveta Super Maria.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.