Stiže nam nešto staro-novo od kompanije Atari! Da li ćete vi moći da pređete ovu igru?

Akka Arrh Atari
18. decembar 2022. 95 pregleda

Stiže nam nešto staro-novo od kompanije Atari! Da li ćete vi moći da pređete ovu igru?

Akka Arrh kombinuje intrigu neverovatno retkog Atari arkadnog prototipa sa jedinstvenom kreativnom vizijom Džefa Mintera. Svima poznati Atari je najavio izlazak neobjavljene arkadne igre, koja je navodno bila preteška za jednog prosečnog igrača 1982. godine, a ovo je šta mi znamo o tome.

Prema poslednjim vestima, arkadna igra sa kojom se ponovo susrećemo iz 80-tih godina Akka Arrh, se vraća na naše konzole! Naime, igra je otkazana 80-tih jer je bila preteška za prosečne igrače u to vreme. U pitanju je rimejk pucačine, a Atari se udružuje sa Džefom Minterom (poznatim programerom psihodeličnih igara) kako bi napravili nešto sasvim drugačije! Igru možemo da očekujemo početkom sledeće godine i biće dostupna na PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Nintedno Switch i Atari VCS platformama.

Akka Arrh

U originalnoj igri bismo mogli da vidimo kuglicu za praćenje neprijatelja, pošto je zadatak svakoh igrača da kontroliše ratnika koji je fiksiran u centru ekrana, kako bi odbio talase svih napadača. Oko vojnika se nalazio oktagon, što predstavlja polje koje treba da držimo uvek očišćeno od neprijatelja. Ukoliko neprijatelji uspeju da dođu na ovu teritoriju, naša misija bi bila da zumiramo i neutrališemo neprijatelje pre povratka nazad, kako bismo odbili ostatak neprijateljskih napada. S obzirom da smo videli kakve su igre bile 1980-tih, nije nas toliko iznenadilo što je ovakva složenost u igri predstavljala komplikacije za igrače.

Spremite se spremite, Atari će testirati naše skilove u pucačini!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.