Stiže nam još jedna portable konzola - Nintendo Switch Lite! (VIDEO)

Stiže nam još jedna portable konzola - Nintendo Switch Lite! (VIDEO)
10. jul 2019. 24 pregleda

Stiže nam još jedna portable konzola - Nintendo Switch Lite! (VIDEO)

Napokon je potvrđena priča da Nintendo radi na novoj konzoli, a ovog puta smo otkrili i na kojoj. U pitanju je mini-ručna konzola sa nazivom Nintendo Switch Lite i ako biste nam poverovali kad vam kažemo da je lakša od prethodne. Ne mislimo samo na fizičku težinu konzole, već i na njenu cenu koja će definitivno biti manja od prethodne Switch konzole.

Naravno, svima nam padne kamen sa srca kada čujemo da ćemo novu konzolu moći da kupimo po nižoj ceni, ali sve to ima svoje posledice. Naime, novu konzolu nećemo moći da spojimo na televizor kao prethodnu, niti ćemo moći da skinemo kontrolere koji se nalaze sa strane (nemojte pokušavati ovo kod kuće). S tim rečeno, ova konzola će biti namenjena isključivo za prenosnu upotrebu. Iz razloga što na novoj konzoli nećemo imati mogućnost da odvojimo kontrolere, nećemo moći da se oslanjamo na pokrete, a ni na HD rumble vibracije.

 

Ali nije sve toliko loše kao što vam se možda sad čini, naime d-pad na levoj strani je redizajniran i prilagođen igračima. Pored toga, baterija koja se bude nalazila u ovoj konzoli će svakako biti izdržljivija, a kako Nintendo navodi, moćićemo da igramo od 3 do 7 sati na konzoli. Pošto je reč o mini konzoli, možemo da očekujemo i da će ekran biti smanjen sa 6,2 inča na 5,5 inča. Rezolucija na ekranu od 720p ostaje ista.

VAŠ PRIMERAK KONZOLE MOŽETE REZERVISATI KLIKOM NA LINK > NINTENO SWITCH LITE KONZOLA

 

Ovu konzolu ćemo moći da kupimo već 20.09. ove godine i biće nam dostupna u tri različite boje: žutoj, tirkiznoj i sivoj.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.