Stigao i prvi gameplay trailer za Rage 2!

Stigao i prvi gameplay trailer za Rage 2!
16. maj 2018. 13 pregleda

Stigao i prvi gameplay trailer za Rage 2!

Kao što nam je juče i obećano dočekali smo prvi gameplay prikaz i nešto više detalja o novoj igri na kojoj sarađuju id Software i Avalanche Studios!

Bethesda je ispunila ono što nam je obećala juče - dobili smo prvi gameplay trailer i par detalja o novoj igri u post-apokaliptičnom svetu zvanom Rage. Prva je igra izašla 2010. godine i iako je postavila solidne temelje, nedostajalo je sadržaja da u potpunosti zadovolji igrače i kritičare. U drugom pokušaju snage su udružili id Software, koji je poznat po odličnim pucačinama, i Avalanche Studios, kojeg igrači znaju po eksplozivnim otvorenim svetovima. To upravo i spajaju kroz Rage 2 - ogroman otvoreni svet u kojem ćete se voziti i razbijati protivnička vozila kao i u originalu, ali i u Mad Maxu uz pucanje po svemu i svačemu iz prvog lica. Što se tiče priče, radnja se odvija 2185. godine, a nemilosrdne i krvožedne bande lutaju po otvorenim drumovima. Osim njih, na sceni se nalazi tiranski Authority koji žele vladati onima koji su preživeli. Vi se nalazite u ulozi poslednjeg Rangera po imenu Walker (Chuck Norris anyone?). Nakon što je ostavljen bez kuće i na samrti, kreće u pohod na pomenute organizacije kako bi sprečio njihovu vladavinu.
https://youtu.be/0rQMytyBFeA
Osim šarolikog arsenala oružja, Walker ima posebne sposobnosti zvane Nanotrite. Može gnječiti neprijatelje tako da skoči na njih ili se odlučiti za malo defenzivniji pristup i odbaciti ih od sebe. Osim toga uz Nanotrite može pojačati svoja oružja čime ona postaju još opasnija za sve one koji vam se nađu pred nišanom. Kako to otprilike sve izgleda u akciji možete pogledati u priloženom trejleru. Rage 2 je u izradi za PC, Xbox One i Playstation 4, a Bethesda zasad pominje samo proleće 2019. godine za izlazak igre. Kako je izdavač najavio i prezentaciju za E3 sajam, sigurno ćemo tada dobiti još više informacija.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.