State of Play februar 2023. – Igre koje nam stižu!

State of Play februar 2023.
24. februar 2023. 84 pregleda

State of Play februar 2023. – Igre koje nam stižu!

Pre svega nekoliko dana smo dobili novi PlayStation VR2, očekuju nas nove slušalice, a potencijalno i nova PlayStation 5 konzola. Malo je reći da smo oduševljeni sa Sony-jevim iznenađenjima koje nam priprema. Sinoć je Sony najavio 15 novih igara koje možemo da očekujemo!

 

Destiny 2: Lightfall – 28. februar

Čuvari neće ići u borbu protiv Kalusa praznih ruku. Nova vrsta elementarne štete, Strand, omogućiće igračima da čupaju konce kosmičke svesti i da koriste tkanje da šiju uništenje i haos protiv neprijatelja čovečanstva. Postojaće i mnoštvo novih oružja i oklopa koje ćeš dodati arsenalu tvog Čuvara, uključujući moćne egzotike, kao i novu sposobnost hvatanja sa omogućenom Strand-om koja će Čuvarima pružiti opcije kretanja koje nikada ranije nisu sreli u Destiny 2 igri.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad se suočava sa talasima Brainiacovih korumpiranih vojnika kako bi srušio ogroman artiljerijski top koji je odnekud ubačen u zemlju. Sa svojim jedinstvenim sposobnostima prelaska, pucnjavom, meleom, taktikom i timskim radom, oni moraju da iskoriste haos u svoju korist i uspeju u svom stilu.

Tchia – 21. mart

Ako nisi čuo za Tchia, to je avantura otvorenog sveta u peščaniku inspirisana Novom Kaledonijom. Prožeto je svim aspektima kulture Nove Kaledonije. Rekreirane su kultne znamenitosti, svet je naseljen lokalnim divljim životinjama, pa čak nam je Sony ispričao priču koristeći lokalne jezike, sa svim likovima koje su izrazili lokalni talenti!

Humanity

Shiba Inus je najpopularnija rasa malih pasa u Japanu. Njihov nevini izgled i lojalna ličnost zauzeli su srce japanske nacije od pamtiveka, a ljudi se mogu videti kako šetaju svojim Shiba Inus po gradovima i parkovima širom Japana. Jednog dana sam se probudio kao pas..

Resident Evil 4

Igra puna akcije sa nikad viđenim sekvencama i kultni sukob između Krausera i Leona. Da li ste spremni za Resident Evil 4?

Street Fighter 6 – 02. jun

Napravi mesta za povratak omiljenih obožavalaca Zangiefa i Kemija u Street Fighter 6, zajedno sa bujnom pridošlom Lili. Medved, ptica i pčela zaokružuju raznoliku listu lansiranja od 18 karaktera kada Street Fighter 6 bude lansiran 2. juna 2023.!

Baldur’s Gate 3 – 31. avgust

Zemlja Faeruna je pod opsadom neprijateljske i vanzemaljske sile poznate kao gutači uma. Njihova vojska se širi sa svakim mozgom koji zaraze parazitskim punoglavcima, stvorenjem koje se sada migolji duboko u tvom umu. Postaješ jedan od njih: čudovište kojeg se plaše u mnogim svetovima. Ali kako njihova korupcija raste u tebi, tako rastu i nove misteriozne moći.

Wayfinder – maj 2023.

Wayfinder je onlajn akcioni RPG zasnovan na karakterima koji se odvija u zajedničkom onlajn svetu koji zovemo Evenor. Evenor je razbijen destruktivnom i haotičnom silom zvanom The Gloom i moraš iskoristiti moć Wayfinder-a da kontrolišeš haos. Udružićeš snage sa prijateljima da ojačaš svoje moći i upustiti se u beskrajne avanture dok otkrivaš Evenor, Izgubljene zone i resurse za pravljenje novih predmeta, oružja i Wayfinder.

Goodbye Volcano High – 15. jun 

Legendarni Lachlan Vatson glumi Fanga, GVH-ovog talentovanog, uznemirenog protagoniste. Tako smo prezadovoljni ovom glumačkom ekipom i ne možemo da verujemo da možemo da isporučimo potpuno glasnu igru; to zaista čini da se svet Goodbie Volcano High oseća tako živim. Takođe... ne zaboravite: još uvek imamo mnogo više likova za koje treba da najavimo glasovne glumce, pa ostanite sa nama! - Sony

The Foglands

Foglands je prepun elemenata igre akcione roguelike pucačine u svojoj srži. Igrač ima zadatak da istraži šta se krije u opasnim dubinama magle, u pokušaju da reši sukob koji preti njihovom domu. U svakoj vožnji igrači će udarati, bacati i pucati kako bi prošli kroz spratove neprijatelja i šefova da bi došli do kraja.

Green Hell VR

Postani Džejk Higins, poznati antropolog koji se našao izgubljen u džungli Amazona. Okružen raznim opasnostima i opremljen samo satom, rancem i praktičnim vodičem za preživljavanje, moraš da izdržiš i da se vratiš u civilizaciju.

Synapse

VR pojačava vaša čula, čineći da se osećate tako uronjeno i uključeno u svet oko sebe i želeli smo da to u potpunosti istražimo uz Synapse. Videli smo priliku sa PS VR2 da stvorimo novu, ekspresivnu mehaniku koja je savršena za VR – telekinezu. Videli smo iz ne-VR igara kako telekineza može toliko da doprinese borbi i igranju, ali VR transformiše iskustvo, čineći da se telekineza oseća još više imerzivno kroz punu kontrolu pokreta 1:1. – Sony

Journey to Foundation

U ovom svetu prepunom priča, igrači su uronjeni u epsko putovanje kroz prostor koji se zove Periferija, gde će odnosi biti zategnuti, lojalnost će biti testirana i moraju da odluče koje će se frakcije podizati, a koje padati. U ovoj igri, budućnost je u tvojim rukama.

Before Your Eyes – 10. mart

Kao prvo, praćenje očiju radi savršeno. Sa PC verzijom — svako ima drugačiju veb kameru, različite uslove osvetljenja, što je to činilo pravim izazovom. Ali sa naprednom tehnologijom praćenja PSVR2, čim smo stavili slušalice i počeli da trepćemp okolo, to se odmah osetilo kao magija! – Sony

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connnections

Druga polovina trejlera sadrži scene bitaka likova koji se mogu igrati u igri, uključujući Naruta, nindže iz Sela skrivenih listova, članove Akatsukija i legendarnog Hokagea. Da li si pronašao svoje omiljene nindže u ovom traileru? Da bi proslavili 20. godišnjicu Narutovog anime-a i da bi fanovi koji su podržavali seriju uživali u igranju kao svoje omiljene nindže, igra će sadržati dodatne nove likove pored 124 nindže za igru koje su se pojavile u Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto. 

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.