Stalker 2 u Unreal Engine 5 biće težak „samo“ 180GB

Stalker 2 u Unreal Engine 5 biće težak „samo“ 180GB
2. decembar 2021. 88 pregleda

Stalker 2 u Unreal Engine 5 biće težak „samo“ 180GB

Ranije ove godine su izašli hardverski zahtevi za PC verziju predstojećeg S.T.A.L.K.E.R. 2: Hearth of Chernobyl. U njima je navedeno da će igrica na PC-u zahtevati 150 gigabajta slobodnog prostora na disku, što je prilično mnogo, ali nije neobična pojava. Ali informacije o verziji XboX Series X/S su sada objavljene - direktno a Xbox Game Store-u - i navodi se da će Xbox verzija zauzeti približno 180 gigabajta prostora na disku.

S.T.A.L.K.E.R. 2 The Hearth of Chernobyl Cena

Sada... koliko je procena pouzdana; da li je to veličina kompletne instalacije ili instalacija + uraćunati prostor za proces ažuriranja... ovo su za sada neodgovorena pitanja. Ono što je važno napomenuti je da bi S.T.A.L.K.E.R. 2 trebalo da bude jedna od prvih igara napravljenih u Unreal Engine 5. Ako prvi predstavnik igara na novom Unrealu teži 150+ gigabajta, onda je vrlo verovatno da bi to mogao da postane novi standard u količini podataka za novu generaciju igara.

S.T.A.L.K.E.R. 2 The Hearth of Chernobyl Cena

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl primenjuje puni potencijal Unreal Engine-a 5, kao i tehnologije snimanja pokreta i fotogrametrije da bi vam pružio grafiku koja postavlja standarde i konačno uronjenje u svet igara. Napredni sistem veštačke inteligencije će naterati stalkera da koristi taktički pristup protiv brojnih neprijatelja, izazivajući i zadržavajući angažovane čak i najtvrđe igrače. A-Life 2.0 sistem za simulaciju života gradi holističko okruženje uživo gde akcije igrača imaju uticaj na svet Zone. Opasni mutanti i smrtonosne anomalije neće biti jedine prepreke na vašem putovanju. Osetićete svu tugu novog stalkerskog života dok tražite i konzumirate retke i vredne zalihe - hranu, piće, lekove, alkohol itd. Imerzivna mehanika preživljavanja će obogatiti igru na putu kroz razgranatu priču

PORUČI SVOJ PRIMERAK S.T.A.L.K.E.R. 2: HEARTH OF CHERNOBYL IGRE OVDE - LINK

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.