Šta ima novo na BlizzCon-u 2021?

Šta ima novo na BlizzCon-u 2021?
22. februar 2021. 23 pregleda

Šta ima novo na BlizzCon-u 2021?

Diablo 4 i Diablo 2 Resurrected

Diablo 2 remake je zvaničan i dolazi nam ove godine, dok za Diablo 4 nismo dobili istu potvrdu, već nam je predstavljen Rogue karakter koji će biti dostupan u igri. Takođe su nam pokazali kako će PvP funkcionisati u Diablo četvorci.

Oko logorske vatre u meniju za izbor lika u Diablo IV smestila se i Rogue. Veselu bandu za sada čine Barbarian, Sorceress, Druid i već spomenuta Rogue. S ovom klasom borili smo se još u prvom Diablu, a ako je suditi prema traileru s BlizzCona – u četvorci će Rogue skupljati ljudska uha.

Reč je o klasi koja će se isticati brzinom i mobilnošću pa će uz to moći sudelovati u bliskoj i udaljenoj borbi. S oružjima će moći izvoditi snažne kombinovane napade, a za dodatnu zabavu moći će ih nadograđivati različitim otrovima, magijama i primjenjivati specijalizovane tehnike. Koje tehnike? Još nije otkriveno pa ćemo morati biti strpljivi do detaljnije prezentacije klase.

Overwatch 2

Kako nam je već bilo rečeno, Overwatch 2 nećemo igrati 2021. godine. Nismo dobili ni precizan datum izlaska na novoj prezentaciji ove igre povodom BlizzCon konvencije, ali smo dobili nekoliko drugih detalja.

Otkriveno je kako će u Overwatch doći dve nove mape, smeštene na lokacijama u Rimu i New Yorku. Rim će sadržavati miks tradicije i modernog uz stari koloseum i novi stadion. New York će s druge strane biti dizajniran u art deco stilu 1920-ih, a u njega će biti upleteni i neki elementi naučne fantastike.

Prikazan je i nadolazeći novi lik Sojourn, Kanađanka koja koristi rail gun kao primarno oružje. To je lik koji će nanositi veliku štetu protivnicima, ali će tražiti i veliku preciznost u ciljanju.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.