Sony Showcase 2021 - Najvece vesti i traileri

Sony Showcase 2021 - Najvece vesti i traileri
10. septembar 2021. 10 pregleda

Sony Showcase 2021 - Najvece vesti i traileri

Iako Sony nije izbacivao nikakve informacije vezane za VR igre, oduševili smo se naslovima igara koje su objavljene. Pa da počnemo redom:

Knights of the Old Republic dobija svoj next-gen remake

Sony je je otvorio šou sa prikazivanjem nečege oko čega se spekulisalo već jako dugo. Klasnični Star Wars RPG Knights of the Old Republic dobija svoj next-gen remake, uz pomoć Aspyr Media, Lucasfilm Gamesa i Sony Interactive Entertainmenta. Ovaj Biowareov klasik će se praviti od nule za aktuelne platforme, zbog novih tehnologija. Iako će tehnička strana biti potpuno nova, priča i likovi će biti isti kao i davne 2003. godine pa će igrači moći doživeti radnju i događaje baš kao u originalu.

Spider-Man 2

Insomniac je imao mnogo toga da kaže, ne samo da studio radi na nastavku već takođe radi i na novom super herojskom naslovu Wolverine, koji je u ranoj fazi razvijanja. U traileru za Spider-Man 2 nismo mnogo toga mogli da vidimo ali smo primetili da će Piter Parker i Miles Morales morati da se suoče sa Venomom.

Tiny Tinas Wonderlands

Gearbox-ov fantasy spin na Borderlands, Tiny Tinas Wonderland sada ima datum izlaska. Igra će izaći 25. marta 2022. godine. Pogledajte šta nas očekuje u traileru ispod.

Forespoken

Jedna od interesantnijih akcionih igara, u novom traileru primećuje se vrlo brzo kretanje i borba, uz mnoštvo magija. Izlazak se očekuje na proleće.

GTA 5 na proleće stiže na PlayStation 5 konzole

Next-gen verzija Grand Theft Auto V, koja je originalno lansirana 2013. godine, dolazi na PlayStation 5. GTA Online koji je takođe popularan će isto biti dostupan na proleće.

Gran Turismo 7 stiže na proleće

Showcase ne bi bio to bez PlayStation trkačke igre, tako da nas je obradovao sa novim Gran Turismo 7 naslovom. Uz brutalan trailer, otkriven nam je i datum izlaska, 4. mart 2022. godine.

God of War: Ragnarok

Kao šlag na tortu, na kraju samog PlayStation Showcase-a je prikazan trailer a potom i detalji o samoj igri. Prvi pogled na igru pokazao nam je Kratosa i Arteusa na teškom putu kroz Fimbulwinter, smrtonosnu zimu iz norveške mitologije koja prethodi Ragnaroku tj kraju sveta. U traileru smo videli gomilu likova iz prošlog God of Wara, ali i neke nove poput Thora, koji će biti protivnik Kratosu i Arteusu u Ragnaroku.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.