Sniper Elite 5 predstavljen u novom trejleru

Sniper Elite 5 predstavljen u novom trejleru
28. januar 2022. 65 pregleda

Sniper Elite 5 predstavljen u novom trejleru

Novi trejler predstojeće Sniper Elite 5 igre


Rebellion je upravo objavio novi sinematik trejler za Sniper Elite 5. Karl Fairburne, protagonista ove franšize, ovaj put putuje u Francusku u godini 1944. da uništi operaciju Kraken.

Igra Sniper Elite 5 cena

Poslati ste na tajnu operaciju zajedno sa američkim rendžerima da oslabite Atlantikvol utvrđenja raspoređena duž obale Britanije, gde elitni snajperista Karl Fairburne stupa u kontakt sa  francuskim pobunjeničkim pokretom. Zajedno otkrivaju tajni Nacistički projekat koji preti da pobedi rat pre nego što savezničke snage uopšte stignu u Evropu - Operacija Kraken. 


Veliki broj lokacija iz stvarnog života su unesene u igru pomoću fotogrametrije da bi svet učinilo življim, realističnijim i što približnijim stvarnim lokacijama. Krenite u misije sami ili sa partnerom, novi sistem omogućava da delite municiju i stvari, dajete naređenja i lečite jedno drugo.

Napredna fizika vam omogućava da se postavite na savršenu poziciju i povećava realizam igrice jer morate da vodite računa o unapređenjima puške koje ste izabrali, vetru i daljini mete od Vas da bi ste pogodili istu. Veliki broj opcija za unapređenje i prilagođavanje oružja će biti ubačen u igru što će omogućiti da prilagodite igru vašim zahtevima. 

Za one koji žele veći izazov postojaće PVP deo u režimu invazije. Upadnite u kampanju drugog igrača kao neprijatelj i sprečite izvršenje njegove misije u do sada neviđenom režimu. Takođe ste u mogućnosti ukoliko Vama upadnu u kampanju da pozovete pomoć. Postojaće i multiplejer na većoj skali do 16 igrača odjednom ili co-op survival mode gde ste u timu sa 3 ostala igrača i borite se protiv talasa neprijatelja. 

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.