Silent Hills PT stigao besplatno na PC???

Silent Hills PT stigao besplatno na PC???
7. jul 2018. 46 pregleda

Silent Hills PT stigao besplatno na PC???

Iako još uvek nije u potpunosti dovršena, PC reinkarnacija Kojiminog horor demoa PT izgleda dobro i sada je i vi možete isprobati.

Svojevrsni intro nazvan Playable Teaser (skraćeno PT) za tada aktuelni projekat Konamija pod nazivom Silent Hills je u vrlo kratkom roku 2014. godine na Playstation Storeu ostavio vrlo pozitivan utisak na igrače. Nakon što su prekinuli saradnju sa glavnim producentom projekta, Hideo Kojimom, Konami je igru skinuo sa Playstation prodavnice i tako je učinio nedostupnom za preuzimanje, stvorivši pritom pravi mali kult. Čak su se neko vreme skupo prodavale polovne PS4 konzole koje su PT imale još uvek instaliran na disku, budući da ga više nije bilo moguće nabaviti. Moder pod nadimkom Qimsar, gotovo četiri godine kasnije odlučio je napraviti vlastitu verziju te igre za PC.
"Radim na verziji PT-ja za PC. To su probali učiniti mnogi, no koliko mi je poznato, ja sam jedina osoba koja još uvijek aktivno radi na tome i koja će projekat privesti kraju."
Napisao je to Qimsar u jednoj od svojih objava na Redditu prošle nedelje, a uz objavu priložio je i video materijal kao dokaz. https://www.youtube.com/watch?v=Xm5kMuCvO3M   Pritom je naglasio da se boji toga da Konami ne zatraži da prekine sa projektom jer će se igra sastojati gotovo isključivo od modela i objekata prisutnih u originalu.
“Ako bude potrebno, svakome od vas poslaću igru pojedinačno”, dodao je.
Čini se kako ipak to neće biti potrebno, jer je Qimsar barem zasad uspeo izbeći Konamijev "gnev". Pre tri dana napisao je na Redditu kako je završio sa prebacivanjem svoje verzije na server pa je igra sad dostupna za preuzimanje i isprobavanje na OVOM LINKU !!!
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.