S.T.A.L.K.E.R. 2 je ŽIV i stiže tek 2021. godine!

S.T.A.L.K.E.R. 2 je ŽIV i stiže tek 2021. godine!
17. maj 2018. 25 pregleda

S.T.A.L.K.E.R. 2 je ŽIV i stiže tek 2021. godine!

Šest godina nakon što se GSC Game World raspao, što je značilo i smrt Stalker serijala, dočekali smo preokret – S.T.A.L.K.E.R. 2 ponovno je u razvoju!

Ako ste verovali da S.T.A.L.K.E.R. serijal nije mrtav uprkos otkazivanju zadnje igre pre šest godina; guess what – bili ste u pravu! Danas je objavljeno kako razvojni studio GSC Game World trenutno radi na igri S.T.A.L.K.E.R. 2 koju bi trebali dovršiti do 2021. godine. To nam govori da je razvoj igre najverovatnije tek počeo, iako je zadnja igra GSC Game Worlda (Cossacks 3) izašla još 2016. godine.
I to je sve što za sada znamo jer osim logo-a nije otkriveno ništa drugo. Postoje neke indicije da bi igra mogla koristiti Unreal Engine 4, ali to nije službeno potvrđeno. Originalni Stalker imao je dugotrajan razvojni proces upravo zbog X-Ray engine-a koji je GSC Game World sam razvijao. Unreal Engine u ovom bi slučaju bio daleko povoljnije rešenje za developera koji se polako vraća u formu nakon što je 2012. studio napustio značajan broj zaposlenih, koji su sada u Vostok Gamesu.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.