Razvija se PSVR V2 za Sony PlayStation 5

Razvija se PSVR V2 za Sony PlayStation 5
24. februar 2021. 25 pregleda

Razvija se PSVR V2 za Sony PlayStation 5

PSVR PS5 proizvod je službeno u razvoju, a Sony nam je predstavio njegove neke nove mogućnosti. PSVR PS5 biće izgrađen kako bi igračima pružio "vrhunsko zabavno iskustvo sa dramatičnim skokovima u performansama i interaktivnosti", napisao je Hideaki Nishino, potpredsednik Sony Interactive Entertainment za planiranje i upravljanje platformama na PlayStation blogu.

Iako Sony ne objavljuje slike o tome kako će headset ili kontroleri izgledati, nastavio je sa objašnjavanjem na koje načine će se graditi na originalnom PSVR-u. "Nastavljamo s inovacijama s našim novim VR sistemom kako bi naši obožavatelji mogli i dalje uživati ​​u jedinstvenim iskustvima koja su sinonim za PlayStation", napisao je Nishino. "Uzimamo ono što smo naučili od pokretanja PS VR-a na PS4 da bismo razvili VR sistem sledeće generacije koji poboljšava sve, od rezolucije i vidnog polja do praćenja i unosa. Povezivaće se s PS5 jednim kabelom radi pojednostavljenja postavljanja i poboljšati jednostavnost upotrebe, istovremeno omogućavajući vizuelno iskustvo visoke vernosti. " Nishino je takođe potvrdio da su na putu i potpuno novi VR kontroleri.

PSVR V2 Za PS5 Cena

Pored toga što su namenjeni da budu ergonomski za virtualnu stvarnost - dok su Move kontroleri izvorno napravljeni za kontrole kretanja iz doba PS3 - oni će integrisati i neke od „tehnologije koja je sigurna za budućnost“ iz DualSense kontrolera. To se verovatno odnosi na neke od DualSense-ovih impresivnih tehnologija haptičnih povratnih informacija, što bi se izvrsno uklopilo uz veću imersiju koje VR dopušta. Što se tiče datuma izlaska PSVR PS5, Sony samo kaže da neće izaći ove godine - iako je šef SIE Jim Ryan rekao da razvojni paketi za platformu "uskoro izlaze" u intervjuu za GQ UK.

"Mislimo da ćete vidjeti dve teme: hvatanje tehnološkog napretka koji se dogodio od trenutka kada je trenutni VR sistem izašao na tržište i znatna količina naučenih lekcija", rekao je Ryan. "Jer nam je sadašnji sistem bio prvi." Nadam se da će svaki put kada bude izašao sledeći PSVR biti lakše kupiti PS5 sa njim.

Za sve one koji su zainteresovani za PS5 informacije, PS5 cena, kada će nove količine biti u prodaji i druge zanimljivosti, evo još vesti:

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.