RAGE 2 je upravo potvrđen prvim trejlerom!

RAGE 2 je upravo potvrđen prvim trejlerom!
14. maj 2018. 8 pregleda

RAGE 2 je upravo potvrđen prvim trejlerom!

Službeno otkrivanje Rage-a 2 najavljeno je za današnji dan, ali je nekome prvi trailer već pobegao na internet i počeo se prikazivati pre planiranog vremena.

Kao što smo i pretpostavljali, Bethesda je za današnji dan pripremila najavu pucačine Rage 2, nove igre tvoraca Dooma koju će detaljno predstaviti na ovogodišnjem E3 sajmu. Da je Rage 2 u razvoju saznali smo prošle nedelje, a sada se pre službenog otkrivanja pojavio i prvi trailer. Isti još nije objavljen na Bethesdinom kanalu pa imajte na umu da ga na drugim mestima konstantno brišu. https://www.youtube.com/watch?v=G8Jl3DXbtyw
Trailer nam inače ne prikazuje mnogo toga, ali se iz njega može izvući barem jedan zaključak. Naime, Bethesda će sa Rageom napraviti ono što je učinila Fallout-u – postapokaliptični svet odmaknuće od sivila i tmurne atmosfere prema živopisnom koloritu, odnosno jakim bojama. Sličnu tranziciju imao je, npr, Ubisoftov Watch Dogs na putu od originala prema nastavku, samo se ta priča nije baš najbolje završila ;).
Očekujemo naravno E3 i potpunu objavu kada ćemo verovatno videti i kako izgleda gameplay.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.