Nadolazeća pucačina Rage 2 za razliku od svog prethodnika neće sadržavati nikakve multiplayer modove već će se fokusirati isključivo na singleplayer.

Rage 2 je nastavak koji se od svog prethodnika najpre razlikuje u vizuelnom pogledu. Tmurnu post-apokaliptičnu atmosferu u nastavku je zamenilo šarenilo i daleko više otvorene akcije. Ipak, Rage 2 biće različit od prvog dela i po tome što će se fokusirati samo na singleplayer sadržaje. Možda je čudno što jedna pucačina u 2019. godini neće imati nikakvu vrstu multiplayera, ali to i nije toliko iznenađujuće ako znamo da igru razvija Avalanche Studios čije igre najčešće nemaju multiplayer komponente (Just Cause, Mad Max).
“Fokusirani smo samo na to da napravimo najbolju singleplayer igru u otvorenom svetu. Lično mislim da singleplayer igre mogu biti fantastične pa se na to i fokusiramo.” – izjavio je dizajner igre Magnus Nedfors za Eurogamer.
Multiplayera neće biti, ali Rage 2 ne bi trebao biti inferiorniji po izvedbi same igre pa će se ciljati na 60 sličica u sekundi na svim platformama. Malo gameplay-ja iz same igre možete pogledati iz nedavne prezentacije na PlayStationu. https://www.youtube.com/watch?time_continue=329&v=r6MkDtqmaGg