Ovo su najavljene eksluzivne PS5 igre koje vas čekaju na novoj konzoli

Ovo su najavljene eksluzivne PS5 igre koje vas čekaju na novoj konzoli
9. jul 2020. 33 pregleda

Ovo su najavljene eksluzivne PS5 igre koje vas čekaju na novoj konzoli

Najnovije eksluzivne igre za Sony PS5 konzole

PS5 Marvels Spider-Man - Miles Morales - eksluzivno na PS5 konzolama

Novi Spajdermen stiže u grad, a njegovo ime je Miles Morales! Nova samostalna igra u okviru Marvels SpiderMan univerzuma. Peter Parker nije totalno skrajnut, ali u glavnoj ulozi je njegov novi naslednik Morales. Pred njim nije lak zadatak, zima je okovala Njujork, a našem junaku predstoji borba sa energetskom korporacijom i hightech kriminalnim armijama na ulicama Harlema. Već sada se zna da će koristiti sve blagodeti PS5 konzole, kao što su show-off near instant loading, ray-tracing, 3D audio, sa još kvalitetnijom grafikom i realističnijim karakterima. Nema sumnje da nas čeka vrhunska igra. Sam datum izlaska nije potvrđen još uvek, mada mnogi smatraju da će igra izađu u prvom kvartalu života Sony PS5 konzole. 

PS5 Ratchet and Clank - Rift Apart - nova avantura kultnih Sony heroja

Avanutre Račeta i Klanka nastavljaju se konačno Rift Apart naslovom, što verovatno znači da će ovaj dvojac biti razdvojen, ali sudeći po prikazanom video materijalu očukuju nas neka nova lica u serijalu. Na nekoliko minuta gameplay-a na PlayStation 5 konzoli možemo da vidimo ogromnu raznolikost lokacija na kojima ćemo se igrati, a to su raznovrsni futuristički gradovi, zelene džungle i futuristička mesta. Sponzor ovog brzog skakanja iz mesta u mesto svakako je novi ultra brzi SSD. Jedno prelepo zbogom loadingu. 

PS5 Gran Turismo 7 - nova konzola - novi GT

Kakav bi to izlazak Sony konzole bio, a da nema novog Gran Turisma. Novi nivo trkanja sa maksimalni korišćem snažnog hardvera PlayStation 5 konzole. Očekuju vas bogata i vidljiva okruženja sa masom detalja, a posebna pažnja posvećena je i vremenskim (ne)prilikama. Fotorealizam na delu! Očekuje se da igra izađe kad i sama PS5 konzola.

Za sve one koji su zainteresovani za PS5 informacije, PS5 cena, PlayStation 5 datum izlaska i druge zanimljivosti, evo još vesti:

PS5 Horizon - Forbidden West - zapadna sfera postapokaliptičkog sveta

Zasigurno jedna od najlepših predstavljenih igara za PS5. Nastavak avanture Horizon Zero Dawn seli junakinju Aloj na zapad sa misijom da se otkrije uzrok uništavanja življa. Nova džinovska stvorenja, sada već čuveni svet magičnih boja...neke igre je jednostavno teško sačekati, a to ovaj postapokaliptični svet definitivno zaslužuje. Igra se očekuje u prvom kvartalu nakon izlaska PS5, a nije isključeno da izađe kada i sama konzola

PS5 Demons Souls Remake - zasluženo!

Zasluženi rimejk! Igra se originalno pojavila na trojci, a na rimejku radi studio Bluepoint Games koji je poznat po kreiranju raznih osveženja u serijalu. Za sada znamo da je grafika dobila veliko osveženje, a pošto se radi o rimejku verujemo da je još dosta stvari dodato. Datum izlaska se ne zna.

PS5 Sackboy - A Big Adventure - povratak malih-velikih planeta!

LBP dobija svoj spin-off na novoj PS5 konzoli. Mnogima omiljeni platformer i omiljeni lik dobijaju novu avanturu. Raznobojna kruženja, co-op igranje i sigurno mnošto mehaničkih dodataka. Nažalost, malo se zna kada će igra izaći. 

Sva izdanja i cene PS5 igara pogledajte na sledećem linku: PS5 IGRE

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.