Prvih 11 igara koje možemo da očekujemo za Sony VR2!

Sony VR2 11 igara
25. januar 2023. 74 pregleda

Prvih 11 igara koje možemo da očekujemo za Sony VR2!

  1. Hello Neighbor: Search and Rescue

Očekuje nas još jedan sjajan nastavak Hello Neighbor igre, ali ovaj put dostupan za VR i VR2! Nadmudrite komšiju u potpuno novom svetu koji će vam pružiti VR2 realistično okruženje i pripremite se za realistične horor scene. Jeziva kuća vašeg komšije Petersona dobija svoj novi oblik, zahvaljujući virtuelnoj realnosti, a na vama je da preuzmete ulogu šest heroja iz komšiluka koji se suočavaju sa strahovima kako bi oslobodili svog prijatelja, koji je zatočen u podrumu. Naučite i savladajte sve zagonetke, misterije i prepreke, ali najbitnije, ne dozvolite da vas komšija uhvati!

  1. Pistol Whip VR

Uzbudljiva igra oružja i dinamične numere, stvaraju svet iz snova u kom svaki igrač može da puca, da se saginje i izbegava prepreke, kako bi postao vrhunski akcioni heroj! Zahvaljujući virtuelnoj realnosti, očekuje nas potpuno nova verzija ove igre sa više dubine i dimenzije u akciji. Za ovu igru preporučujemo da imate Pulse 3D slušalice, jer svako oružje ima povratne informacije za ispaljivanje i punjenje, pa čak i prilagodljivi okidači daju jedinstvene zvukove kada je futrola sa mecima prazna ili puna. „Osetite nalet metka koji vam pogađa glavu, škljocanje ponovnog punjenja pištolja i realističnije vibracije prilikom pucanja". 3D audio zvuk koji možemo da očekujemo u ovoj igri, nas bliži stvarnosti pomoću dinamičkog pozicioniranja, što znači da sa 3D Pulse slušalicama možete da čujete razliku između player i automatskog podešavanja zvuka.

  1. After The Fall

Vertigo Games nam je pripremio kooperativnu pucačinu koja je smeštena u postapokaliptičnu verziju Los Anđelesa! Udružite se sa svojim prijateljima (maksimalno četiri igrača mogu da igraju ovu igru) nakon izlaska iz kampa za preživele, koji se deli sa do 32 igrača istovremeno. Ili ako više volite da igrate sami, možete da se borite sa hordama mutanata i poprilično opasnim bossovima, ali to nije naša preporuka. Svaki magazin koji spustite na pod, zahvaljujući najnovijem PS VR2 Sense kontroleru, moći ćete da osetite u stvarnosti, zahvaljujući haptičnom dodiru povratne informacije, dok svaki pištolj dobija svoju težinu povlačenja okidača, koristeći dinamičku upotrebu adaptivnih okidača. Osetite vibracije oko sebe dok Smasher juri prema vama i hitove Snowbreed dok vas napadaju. Multi-platformski multiplayer koji će omogućiti igračima da dožive svet potpuno drugačije!

  1. Zenith: The Last City

Epska priča puna preokreta sa postavom nezaboravnih likova. Savršeno je vreme da posetite novi Zenith! Uhvatite stvorenja i pripitomite ih ili ne, to je na vama. Sjajna tekstura, modeli, realistična trava, senke i osvetljenja su samo kratki opisi šta nas očekuje u ovoj zanimljivoj Zenith priči. Teleportacija nikada do sada nije bila ovoliko zanimljiva!

  1. Cosmonious High

Komična katastrofa zvana Cosmonious High! Avantura za jednog igrača, gde ćete imati prilike da vidite kako vanzemaljci preuzimaju ulogu Prizme, retke vanzemaljske vrste koja može da se prilagodi apsolutno svakoj situaciji. Budite okruženi divnim likovima, ali se pripremite za misteriozne kvarove oko sebe. Moraćete da radite na tome kako biste sve vratili na staro i kako bi Cosmonious High opet dobio svoju slavu!

  1. The Light Brigade

Funktronic Labs je pripremio još jedno zanimljivo iskustvo za ljubitelje single player igara, koje će biti ispunjeno nenadmašivim oružjem i dubokom misterijom! Ceo svet je u ruševima, a svakog dana svetlost polako nestaje. Prijavite se u redove Lake brigade i putujte u Potopljeni svet, kako biste spasili vaš svet. Prolazićete kroz svoje uspomene, ali nećete imati vremena da pokleknete, jer vas neprijatelji čekaju na svakom uglu. Koristite svoje strategije kako biste prošli kroz guste šume, ledene planine i zaboravljena groblja sa puškom i svetlosnom magijom, jer ta magija vam jedino pomaže da ne potonete u tamu. Otključajte nova vatrena oružja, jedinstvene čarolije i još mnogo toga. Na vama je da otkrijete misteriju propasti sveta, jer vi ste jedini koji možete da ga sprečite od potpunog uništenja! Da li ste spremni?

  1. The Dark Pictures: Switchback VR

Prvo i osnovno pravilo, nema treptanja! Brza akciona horor pucačina na rolerkosterima, gde svaki vaš potez odlučuje o tome da li ćete preživeti ili ne. Očekuje nas zlokobni svet The Dark Pictures Anthology-ja ispunjen karakteristikama novog VR2 seta. Preživite ogroman brod duhova i suočite se sa užasnim demonskim inkarnacijama progonjenih veštica u Novoj Engleskoj iz 17. veka, a zatim se borite za život protiv vamptira koji su zarobljeni ispod pustinje. Ako ste mislili da je to sve, prevarili ste se! Saznajte kako vaša priča povezuje sve ove svetove na rolerkosteru pakla.  

  1. Cities VR – Enhanced Edition

Malo je reći da nas je Fast Travel Games iznenadio ovom igrom, jer u VR svetu, sve je mnogo realističnije, pa čak i pravljenje zgrada! Gradite i upravljajte gradom svojih snova. Pravite velike metropole, mreže puteva, upravljajte finansijama, pa čak pomozite i ljudima u vašem gradu da se snađu kako bi kupili zemljište, ali najbitnije, širite svoj grad. Sjajni detalji iz ptičije perspektive su samo jedna stavka koju jedva čekamo da vidimo!

  1. Jurassic World Aftermath Collection

Očekuje nas prerađena verzija popularne avanturističke igre preživljavanja, gde se kombinuju i prvi i drugi deo u jednu kompletnu kolekciju. Smešteni između Jurassic World i Jurassic World: Fall Kingdom, igrači će se naći na poznatom ostrvu Nublar, gde će biti zarobljeni u napuštenom objektu. Vratite vredne informacije i prođite sve prepreke koje su pred vama!

  1. Tentacular

Igra o ogromnoj i šarmantnoj dobrodušnoj zveri sa pipcima, koja pokušava da pronađe svoje mesto u svetu, uskoro stiže i pred vas! Tentacular će vam pokazati okeanski trup gigantskog mekušca blagih manira, koji je odgajen među ljudima na ostvru La Kalma. Avanturistička igra prepuna prelepih prizora, pričom i velikom količinom humora. Vaš zadatak je da rešavate zagonetke razigranim alatom, kako biste napravili čudne sprave. Uživajte u morskom svetu!

  1. Crossfire: Sierra Squad

Stiže nam pucačina u prvom licu, ali ovaj put kroz dimenzije koje niste očekivali! Borite se protiv naizgled beskrajne neprijateljske sile sa visokom AI inteligencijom. Ova igra je brzi FPS, koji se još brže i lakše uči! Budite vođa elitnog vatrogasnog tima usred rata i pripremite se na žestok otpor sa svih strana dok se budete borili sa lukavim neprijateljima i nemilosrdnom sudbinom. Vreme je da testirate svih 39 vrsta oružja, jer VR iskustvo u ovoj igri će biti nezaboravno!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.