Pripremite se za BATTLE FOR AZEROTH!

Pripremite se za BATTLE FOR AZEROTH!
11. april 2018. 25 pregleda

Pripremite se za BATTLE FOR AZEROTH!

Nova WORLD OF WARCRAFT® ekspanzija stiže 14. AVGUSTA

Horde i Alijanse se sukobljavaju za ultimativnu kontrolu nad svetom u novom, sedmom po redu poglavlju Blizzardove uzbudljive online multiplayer sage.

Putovanje na kontinente Kul Tirasa i carstvo trolova Zandalara, kao i Uncharted, istraživanje neotkrivene teritorije kroz ekspedicije na ostrva prepuna gusara i blaga, regrutovanje novih „savezničkih rasa“, formiranje borilačkhih frakcija na bojnom polju, itd. samo su neke od novina u zanimljivoj WORLD OF WARCRAFT® ekspanziji. Tu je i level-cap do 120 nivoa, co-op mod za 20 igrača, novi resursi i pregršt novih dropova, a detalje možete pogledati u traileru niže.

Na Game Centar sajtu dostupan je pre-purchase ove ekspanzije koji igračima pored dobijanja level-110 Character Boost opcije, koju mogu odmah da koriste, pruža i mogućnost da odmah započnu svoj put kao i regrutovanje prve od četiri nove „savezničke rase“, dok će ih u ovoj ekspanziji biti ukupno biti čak šest. Što se tiče Horde to su Zandalari Trolovi, Nightborn Elfovi i Highmountain Taurene; a što se tiče Alijanse, igrači će imati priliku da igraju kao Dark Iron Dwarfovi, Void Elfovi (predvodi ih Aleria Windrunner) i Lightforged Draenai. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EHo_WscmbHA

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.