Pripremi se, jer u julu nam stiže Ratchet & Clank: Rift Apart na PC!

Pripremi se, jer u julu nam stiže Ratchet & Clank: Rift Apart na PC!
31. maj 2023. 45 pregleda

Pripremi se, jer u julu nam stiže Ratchet & Clank: Rift Apart na PC!

Franšiza Ratchet & Clank je nedavno proslavila svoj 20. rođendan. Sony je, kao i mi, oduševljen i počastvovan što može da najavi ovu kultnu franšizu svojoj novoj publici. Ako do sada nisi imao prilike da zaigraš ovaj naslov, Ratchet & Clank: Rift Apart je savršena igra za početak. Igra je vizuelni spektakl koji je savršeno pogodan za novajlije zahvaljujući samostalnoj priči i uvođenju dva potpuno nova lika, koji se zovu Rivet i Kit.

Pripremi se da upoznaš ove intergalaktičke heroje i započneš svoju multidimenzionalnu avanturu kada igra izađe 26. jula!

PC verzija Ratchet & Clank: Rift Apart sadrži refleksije praćene zracima sa različitim nivoima kvaliteta koje možeš izabrati i novododate ray-tracing senke za prirodno svetlo u otvorenim prostorima. Ovo omogućava realistične senke sa prirodnim gradijentima mekoće. Znamo da mnogi PC igrači uživaju u igranju na ultra-wide monitorima, te je za njih dodata podrška za rezolucije 21:9, 32:9 i do 48:9 za podešavanja trostrukog monitora. I igrivost i scene su optimizovani za ultra-wide ekrane. Ovo je moguće zahvaljujući Sony inženjerima, umetnicima i KA timu koji su analizirali igru i prilagodili svu kinematografiju kako bi osigurali kompatibilnost sa panoramskim razmerama.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Igra podržava otključane framerate-ove i uključuje najnovije tehnologije za povećanje performansi. Moći ćeš da biraš između NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS i Temporal Injection Insomniac Games. NVIDIA Reflex i kvalitet slike koji poboljšavaju NVIDIA DLAA su takođe podržani. Pored toga, Ratchet & Clank: Rift Apart na računaru nudi punu podršku za miš i tastaturu sa prilagodljivim kontrolama. Kontroleri su takođe u potpunosti podržani, a kada budeš koristio DualSense kontroler na žičanoj vezi, možeš osetiti kako akcije u igri oživljavaju u tvojim rukama sa haptičkim povratnim informacijama i dinamičkim efektima okidača.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart će biti dostupan na Steam-u i u Epic Games Store-u. Ako preorderuješ ovaj naslov, dobićeš pristup sledećim stavkama:

  • Pixelizer oružje
  • Carbonox armor set
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.