Prikazan novi Battlefield 2042

Prikazan novi Battlefield 2042
11. jun 2021. 20 pregleda

Prikazan novi Battlefield 2042

Batllefield 2042 će biti igra za više igrača, bez kampanja za single player. Međutim, to ne znači da ćete morati da igrate isključivo sa drugim igračima ... jer će se takođe moći igrati protiv botova.

Battlefield 2042 Sreenshot 02 Cena

Po izlasku, Battlefield 2042 će imati sedam mapa. Lokacije su sledeće: Orbital - Francuska Gvajana, Hourglas - Katar, Kaleidoskop - Južna Koreja, Manifest - Singapur, Discarded - Indija, Breakaway - Antarktik, Renewal - Egipat. Izgleda da je svim mapama tematika uništavanje životne sredine, u čemu učestvuje i tornado. Pored tornada, biće i peščanih oluja.

U mečevima će istovremeno biti do 128 igrača, ali samo na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Na starim konzolama broj igrača biće manji - maksimalno 64, a i same mape će biti manje.

Battlefield 2042 Sreenshot 01 Cena

Do sada su otkrivena tri načina igranja: Conquest, Breaktrough i Hazard Zone. Tu će biti i četvrti režim, koji je razvila američka filijala DICE, a opisao ga je kao „ljubavno pismo“ dugogodišnjim ljubiteljima serije Battlefield.

U igri će se koristiti specijalne snage, od kojih svaka ima svoje karakteristike, a preorder vam omogućava pristup četiri dodatne specijalne snage. Takođe će postojati mogućnost modifikacije oružja i vozila tokom samih utakmica.

Battlefield 2042 Sreenshot 03 Cena

Battlefield 2042 izlazi 22. oktobra za PC, PlaiStation 4 i 5,XboX One i Series X/S. Izlaziće tri izdanja: Standard, Gold i Ultimate. Igra će koristiti sličan sezonski sistem kao Battlefield V, što znači da će postojati određeni sadržaj koji će besplatno doći svim igračima (npr. Mape), dok će ostali sadržaji biti plaćeni kao deo Battle Pass-a (npr. Specijalne ponude). Godišnja doba trajaće otprilike tri meseca.

Prikazani trejler je pun akcije koja neće izgledati tako u samoj igri, ali ne brinite - uskoro ćemo videti kako izgleda određeni gameplay. Projekcija gameplay-a je zakazana za nedelju, 13. juna.

PREORDER - Battlefield 2042 izlazi 22.10.2021.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.