Predstavljen Farming Simulator 22 (VIDEO)

Predstavljen Farming Simulator 22 (VIDEO)
23. jun 2021. 132 pregleda

Predstavljen Farming Simulator 22 (VIDEO)

Predstojeća sezona praznika obogatiće se za još jedan nastavak - Farming Simulator 22 upravo je dobio lepu novu CGI prikolicu koja takođe otkriva datum izlaska. Buđenjem u 5 ujutro i vođenje sopstvene farme započinjemo 22.11.2021. godine.

Pored datuma izlaska, nismo dobili mnogo novih informacija. Znamo samo da ćemo u Farming Simulatoru 22 dobiti nove mašine poput New Holland Brauda 9070L koji će biti presudan za naše novo poslovanje sa grožđem, a moći ćemo i da zasadimo maslinik.

Developeri će koristiti novi alat za dočaravanje zvuka poljoprivrednih mašina, a ovaj alat im omogućava da menjaju zvuk u zavisnosti od vrste terena po kojem se vozilo kreće, u zavisnosti od toga da li prevozi teret ili ne, itd. Ukratko, zvuk u Farming Simulatoru 22 trebao bi biti slojevitiji i realističniji nego ikad ranije. Dodali su čak i zvuk brisača u kabini.

Ovo se odnosi ne samo na glavna vozila već i na njihovu dodatnu opremu poput diskova ili prikolica. Ovde će se koristiti i novi alati za određivanje zvukova za pojedine delove i položaje delova na poljoprivrednom priboru, npr. začuće se vrata na prikolici čuće se tačno u trenutku kada se počnu otvarati itd. Evo kako će to zvučati:

REZERVIŠI SVOJU KOPIJU IGRE FARMING SIMULATOR 22 OVDE > LINK

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.