Posao u Game Centru

Posao u Game Centru
3. oktobar 2018. 1199 pregleda

Posao u Game Centru

Zaposlenje i karijera u Game Centru

Verujemo da je uspeh poslovanja zasnovan na stručnim i motivisanim ljudima, sa izraženom inicijativom, orijentacijom ka kupcima i sa fokusom ka pružanju kvalitetne usluge. Pored ovoga, smatramo da je osećaj za timski rad veoma važan. Zato i želimo da u našoj firmi zaposlimo, obučimo, motivišemo i zadržimo posvećene zaposlene. Prilikom odabira kandidata za zaposlenje, podstičemo raznolikost i pružamo jednaku šansu svima. Naša firma Game Centar se nalazi na adresi Gogoljeva 35 u Novom Sadu. Osnovna delatnost firme je maloprodaja video igara, konzola i gaming opreme. Vizija naše firme je da kupcima u Srbiji ponudimo najkvalitetniji gaming hardware i software po pristupačnim i konkurentnim cenama. Za više detalja pročitajte odeljak O NAMA.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.
Mihailo Jevremovic
Zeleo bih da se zaposlim u vasoj firmi , imam neka iskustva sto se tice gejming opreme i toga al sam spreman jos da ucim.
Stefan
Dobar dan, Moje ime je Stefan. Javljam Vam se povodom oglasa za posao. Student sam prve godine Visoke skole elektrotehnike i racunarstva i zainteresovan sam za rad u Vasoj firmi. Ukoliko ste zainteresovani, molim Vas javite mi se. Pozdrav!
Milan
Dobar dan, Pišem vam povodom oglasa za posao. Imam preko 2 godine iskustva u maloprodaji i zainteresovan sam za posao u vašoj firmi . Srdačan pozdrav,Milan.
Dragan
Zoveo se Dragan.Studiram it i trenutno trazim posao,zeleo sam da pitam da li trazite radnike u game centar u BG,ja zivim u Surcinu,ako primate radnike voleo bih da me zapislite,nemam problema sa komunikavcijom. Srdacan pozdrav Dragan
Vaso
Trazim posao smatram se gejmerom i ovo mi deluje kao posao iz snova. Imam veliko znanje o gejming opremi,igricama,konzolama,racunarima. Istovremeno sam dugogodisnja musterija i uvek ste prvo mesto na koje odem kada mi treba nesto. Nadam se buducoj saradnji.
Luka
Zainterosovan za posao u game centru
Lazar
Zeleo bih da se zaposlim u firmi posto sam veliki fanatik igrica i gejming opreme i uvek sam u toku sto se tice toga.Pri tom bi jos nesto da naucim.
Vukan
Poštovanje, zainteresovan sam za posao u Game Centru, imam iskustva sa hardverom i softverom kao i o žanrovima raznih igara i sve što dolazi uz njih, naravno motivisan za unapredjivanje znanja, ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte me na mail adresu. Hvala unapred.
Mia
Poštovani, Želelabih da se pridružim Vašem timu u Novom Sadu. Srdačan pozdrav
Nemanja Kuzmanovic
Dobar dan, Moje ime je Nemanja. Pisem Vam povodom oglasa za posao. Srdačan pozdrav.
Boro Savinović
Dobar dan ! Zainteresovan sam za posao u Games-u. Imam dosta znanja u vezi tehnologije i kompjutera i znam ponesto o svemu ostalom. Ako ste zainteresovani, kontaktirajte me :)