Podesi svoj DualSense Edge kontroler za najbolje iskustvo!

DualSense Edge podešavanja
28. januar 2023. 163 pregleda

Podesi svoj DualSense Edge kontroler za najbolje iskustvo!

Pre par dana, u prodaji se pojavio novi kontroler za PlayStation 5 konzolu i do sada smo imali malo vremena da se pozabavimo njime. Kako biste u potpunosti uživali igrajući na novom DualSense Edge kontroleru Call of Duty: Modern Warfare II ili God of War: Ragnarok, potrebno je da podesite svoj kontroler na sledeći način!

Kada je reč o FRS igrama, i sami znamo da moramo da budemo precizni i tačni kako bismo obavili sjajan posao. Ako baš ti igraš najnoviji Call of Duty ili bilo koji drugi FPS, preporučujemo ti sledeća podešavanja za tvoj DualSense Edge kontroler:

  1. Zameni desni stick cap sa High Dome stick cap-om i upari ga sa unapred podešenom osetljivošcu Precise stick-a za glatkije, preciznije i tačnije ciljanje.
  2. Postavi zaustavne klizače na dugmadima L2 i R2 na kratko (Short) ili srednje (Medium) za brže reakcije prilikom neprijateljskih susreta.
  3. Mapiraj zadnje dugmiće na radnje kao što su skakanje ili zamena opreme kako bi držao palčeve na stick-ovima.
  4. Koristi FN dugmiće kako bi podesio balans zvuka između igre i ćaskanja da bi naizmenično mogao da menjaš kanale. Tako ti neće promaći ni jedan pokret neprijateljskog tima, a imaćeš prilike i da se dogovoriš sa svojim timom kako da uspešno rešite misiju!

Call of Duty: Modern Warfare II

Kada je reč o akcionim igrama, kao što je God of War: Ragnarok, preporučujemo sledeća podešavanja:

  1. Kriva brzog podešavanja (The Quick preset curve) je već podešena na tvom levom i desnom stick-u i daje ti brzo podešavanje kamere, kretanje i ciljanje. Za ovakve igre, potrebno je da se prebaciš na dinamičku podešenu krivu (Dynamic preset curve) kako bi pažljio mogao da ciljaš ili se brzo okreneš.
  2. Prebaci se na dugmad za povratak na Half Dome kako bi brzo izbegavao ili bacio sekiru dok se istovremeno krećeš po mapi i držiš neprijatelje na oku.

God of War: Ragnarok

DualSense Edge kontroler je definitivno jedan od boljih kontrolera na kojima smo imali prilike da igramo, a tebi preporučujemo da ga i sam testiraš i vidiš razliku između klasičnog DualSense kontrolera i DualSense Edge

kupi odmah

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.