Playstation Plus – BESPLATNE igre u Aprilu!

Playstation Plus – BESPLATNE igre u Aprilu!
2. april 2018. 20 pregleda

Playstation Plus – BESPLATNE igre u Aprilu!

 

Početak svakog meseca je period koji donosi najviše radosti svakom Playstation Plus pretplatniku, a lepo je videti da Sony nastavlja sa nizom odličnih igara pošto od 03.04. u PS+ ponudu stižu Mad Max i Trackmania Turbo, između ostalih …

Mad Max za PS4! Glavni junak, Max Rockatansky, nama poznatiji i kao Mad Max, ostaje bez svog voljenog Interceptora, što ga stavlja na uzbudljiv put kroz pustoši postapokaliptičnog sveta kako bi ga vratio nazad. Reč je o tzv. open world igri koja na vrlo zanimljiv način kombinuje standardni TPS combat stil, dobro poznat iz Arkham igara (WB je izdavač), i iznenađujuće dobro rešen sistem vožnje, kao i borbe tokom iste. Trackmania Turbo je još jedna driving igra, ali na malo drugačiji način u odnosu na Mad Max-a. Reč je o vrlo zabavnom arkadnom naslovu, koji dolazi sa preko 200 različitih staza, mogućnostima da skidate ili pravite nove, kao i da ih delite sa ogromnom PS+ zajednicom.

Pored ova dva velika naslova, PS+ pretplatnici takođe dobijaju:

- In Space we Brawl, PS3 (Cross Buy sa PS4) - Toy Home, (PS3) - 99 Vidas, PS Vita (Cross Buy sa PS3 i PS4) - Q*Bert Rebooted, PS Vita (Cross Buy sa PS3 i PS4)
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.