PES 2022 Postaje besplatan a sada se zove eFootball

PES 2022 Postaje besplatan a sada se zove eFootball
23. jul 2021. 2840 pregleda

PES 2022 Postaje besplatan a sada se zove eFootball

Nekadašnja PES serija od ove jeseni više neće biti ista. Umesto klasične fudbalske igre, besplatan eFootball dolazi iz Konamija, koji će imati vrlo osnovni set modova i timova kada izađe. Biće moguće igrati lokalne utakmice sa nekoliko licenciranih timova i onlajn utakmice. Neće biti klasičnih modova kao što su Master League i Become a Legend - bar ne ove godine. 

eFootbal 2022 Cena

eFootball će imati ono što FIFA nema - punu funkcionalnost na više platformi. Što znači da će igrači sa svih platformi moći da se igraju jedni s drugima. A kada kažemo sve platforme, mislimo na PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S i Android i iOS platforme.

Konami je u intervjuu za IGN rekao da će oni naknadno prodavati određene modove kao premium DLC za eFootball, ali nisu konkretno rekli na koje modove misle. Kako su neki ljubitelji PES izrazili zabrinutost zbog Master lige, Konami je sada potvrdio da će ovaj mod biti jedan od onih koji će se prodavati u budućnosti. Become a Legend se ne spominje, ali govori se o modovima u množini, tako da Master League neće biti jedini.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.
lazar
tooo