PC Game Pass napokon dostupan u Srbiji, a cena za 3 meseca je 110 dinara!

PC Game Pass napokon dostupan u Srbiji, a cena za 3 meseca je 110 dinara!
13. april 2023. 621 pregleda

PC Game Pass napokon dostupan u Srbiji, a cena za 3 meseca je 110 dinara!

PC Game Pass predstavlja popularni Microsoft servis koji ti omogućava pristup biblioteci igara od nekoliko stotina naslova. Ovde možeš naći Xbox Game Studios igre koje su dostupne od prvog dana, Bethesda naslove, EA Play, kao i neke od popularnih ekskluziva kao što su: Doom Eternal, Forza Horizon 5, Sea of Thieves, FIFA 22, Halo Infinite i mnogi drugi. Pa čak i neki od najnovijih naslova će odmah biti dostupni u PC Game Pass-u, kao što su Minecraft Legends i Redfall.

Ova pretplata je od danas zvanično dostupna i kod nas po ceni od 800 rsd i omogućava igranje na Windows 10/11 kompatibilnim uređajima. U promotivnom periodu, svi novi članovi će u ograničenom periodu moći da kupe svoju pretplatu za tri meseca za čak 1 dolar! Svi oni koji su bili deo Insider Programa će dobiti dva besplatna meseca automatski, a pretplata će već danas biti aktivirana.

PC Game Pass

Da bi pristupio PC Game Pass-u, potrebno je da na zvaničnom Microsoft sajtu napraviš nalog, uloguješ se i prijaviš na PC Game Pass pretplatu. Kada to aktiviraš, potrebno je da skineš Xbox aplikaciju, a zatim da uživaš u velikom izboru igara koje nam obezbeđuje Microsoft.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.