Paw Patrol - Adventure City Calls - treća igra iz franšize Outright Games stiže na konzole.

Novi nastavak Patrolnih Šapa! Poziv je stigao iz Adventure City-a, a omiljeni kučići, nakon saznanja da je Humdinger postao gradonačelnih metropole kreuću u akciju sačuvanja grada. Veliki broj novih spasilačkih misija, sa novim lokalitetom zahteva naprezanje vijuga i rešavanje brojnih zagonetki.

Paw Patrol - Patrolne Šape Cena

Kao i do sada igru možete igrati samostalno ili sa prijateljem u local co-op modu. Izuzetno zabavna igra namenjena najmlađem uzrastu sa mnoštvom logičkih zagonetki koje je potrebno rešiti kako bi se ispunile sve misije i spasao grad. Najhrabrija i najzahtevnija misija do sada. 

  • Krenite u Adventure City - istražite potpuno nove lokacije iz Paw Patrol - The Movie.
  • Štenci su spremni -  Chase-u, Marshall, Skye, pridružuje se nova gradska devojka Liberty
  • Patroliranje Šapa - Spasite dan i učestvujte u neverovatnim spasilačkim i bonus misijama
  • Pokupite sve - Nagradne značke su svuda oko Vas. Pokupite sve poslastice i zaigrajte brojne mini-igre

Patrolne Šape - nijedan posao nije prevelik, nijedno štene nije premalo! - najbolje igre za decu i mlađu populaciju na konzolama!

Paw Patrol - Patrolne Šape PS4 Igra Cena

U prvom delu - Paw Patroll On a Roll - upoznali smo se sa neodoljivim štencima u 16 uzbudljivih misija. Igra je imala odličan odziv kod publike i kao jedna od najprodavanijih igara za decu na tržištu bilo je logično da dobije i svoj nastavak. U Outright Games-u nisu dugo čekali na nastavak, te je svetlost dana uskoro ugledala i igra Paw Patrol - Mighty Pups Save Adventure Bay. Sa poboljšanim gameplayom i proširenim misijama studio je još jednom opravdao očekivanja i pokupio odlične ocene na svim relevantnim gaming sajtovima. Nemamo sumnje da će i poslednja u nizu opravdati sva očekivanja, a svoj primerak možete rezervisati i na linku ispod. 

Pogledajte trailer za Paw Patrol - Adventure City Calls:

PORUČI SVOJ PRIMERAK NOVIH PATROLNIH ŠAPA 

PAW PATROL ADVENTURE CITY CALLS